IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi RS3 получава специална оптика

Светлините на хот-хеча ще бъдат във формата на кариран флаг

Третото поколение на Audi RS3 ще получи светодиодна оптика във формата на кариран флаг, като идеята е този елемент да подчертае спортния характер на автомобила. Той ще бъде постигнат с помощта на специална матрица, при която долната секция на дневните светлини (формат 3х5) няма да се включва напълно и ще формира уникална рисунка.


Audi RS3


Нестандартното решение беше разкрито след изтичане на информация от вътрешно-фирмена презентация на модела на Audi. От публикувания слайд става ясно, че специалната конфигурация на дневните светлини ще се превърне във „визитна картичка“ на A3. Матричните фарове ще се предлагат в различни варианти за стандартния модел, за версиите S3/S line, за електрифицираните A3 и за „напомпаното“ RS3.

Новата оптика вече беше забелязана и на тестови прототипи на модела, въпреки че те са покрити с камуфлаж. Германската компания експериментира с органични светоиоди и на обновеното Q5, където клиентът може да избира между 3 различни варианта при поръчката на автомобила.


Audi RS3

Очаква се, че новото поколение на Audi RS3 ще запази 5-цилиндровият турбомотор с обем 2,5 литра, като той ще получи помощ от 48-волтова хибридна система. Мощността на двигателя ще бъде увеличена до 410-420 к.с. Премиерата на модела е предвидена за края на 2020 или началото на 2021 година.

Снимки: Motor

0 от 500