IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes S-Class сваля камуфлажа

Вече са известни три от двигателите на луксозния седан

Премиерата на новото поколение на Mercedes-Benz S-Class е насрочено за септември, а германската компания явно довършва тестовете на своя флагман. Снимки на модела с минимален камуфлаж бяха публикувани о британското издание Autocar, което разкри и нова информация за луксозния седан.


Mercedes-Benz S-Class


Ако се съди по фотографиите, автомобилът получи спортна предна част части, като техните елементи са по-широки и по-ъгловати в сравнение с тези на предишния модел. Благодарение на това, новата S-Class има някои прилики със сегашния Mercedes-Benz CLS.

При прототипа ясно се виждат прибиращите се дръжки на вратите, които са плътно прилепени към каросерията. При предишни снимки на тестови прототип, дръжките бяха традиционни, което означава, че ще се използват и два варианта. Този с прибиращите се дръжки ще бъде предлагат за по-високите нива на оборудване.

По-рано от Mercedes разкриха подробности за цифровия интериор на флагмана си, в който основна роля ще играе системата MBUX. Седанът ще получи 5 цифрови дисплея – централен сензорен екран, цифров приборен панел и три дисплея отзад. Ще има и система за допълнена реалност с 3D-ефект за навигацията и асистентите на водача.


Mercedes-Benz S-Class


Засега са сигурни три от задвижващите силови агрегата за новата S-Class. Това са хибрид с 3,0-литров редови турбомотор с 6 цилиндъра, развиващ 362 к.с. и 500 Нм, хибрид с 4,0-литров туин-турбо V8 с 483 к.с. и 700 Нм, като и литров V12 с 621 к.с. и 1000 Нм.

Снимки: Autocar

0 от 500