IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа новото M3 на „Нюрбургринг“

Настройките на окачването и на електронните асистенти на седана продължава (ВИДЕО)

Компанията BMW публикува видео, посветено на новото M3. В 6-минутния клип е показано, как спортният седан върти обиколки на пистата „Нюрбургринг“ и нейните околности.


BMW M3


Автомобилът отново е покрит с камуфлаж, но във видеото има достатъчно крупни планове, позволяващи да се видят особеностите в дизайна. Така например, за разлика от бъдещото M4, новият седан M3 няма да получи гигантска решетка на радиатора.

От BMW потвърждават, че за първи път M3 ще разчита на система за задвижване на четирите колела. Тя ще бъде взаимствана от новото M5, като има възможност за заключване на предната ос. Версията със задно предаване остава, като те ще се предлага единствено с 6-степенна механична скоростна кутия и ще излезе първа на пазара – в началото на 2021 г.



Тази версия ще носи името Pure, като ще се отличава и по дефорсирания до 480 к.с. редови турбомотор с 6 цилиндъра, по дизайна на броните и джантите, както и по предлаганите цветове. Вариантът със задвижване на четирите колела и 8-степенна автоматична скоростната кутия ще развива 510 к.с. ще се появи в края на 2021, а през 2022 г ще излезе по-мощна, но по-лека версия M3 CS.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500