IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Взрив в завод на Honda рани двама работници

Пострадалите служители са в болница тежки изгаряния

Двама работници от завода на Honda в град Сузука, префектура Мие, бяха тежо ранени след експозия, избухнала в неделя сутринта местно време, съобщава Reuters.


Honda фабрика


Избухнало е електрическо табло, до което са се намирали двамата служители – мъже на 21 и 27 години. По време на инцидента те са измервали напрежението в мрежата, като при взрива са получили сериозни изгаряния по горната част на тялото и лицата.

Първа помощ им е окала техен колега, стоящ наблизо. Той е повикал охраната и линейка, която е откарала пострадалите в местна болница. Оттам съобщиха, че състоянието на двамата е тежко и има опасност за живота им.

Полицията в Сузука започна разследване на инцидента в завода, в който се произвеждат голям брой модели на Honda, както и различно оборудване. Само преди дни японската компания понесе и друг сериозен удар, след като беше подложена на хакерска атака, което доведе да временно спиране на работа във фабриките на Honda както в Япония, така и в Европа.

Снимка: Honda

0 от 500