IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Ranger с нова топ-версия за Европа

Специалният Thunder ще излезе в ограничен тираж от 4500 бройки

Досега в гамата на пикапа Ford Ranger за Европа топ-версията се казва Wildtrak, като съответно тя е и с най-високо ниво на оборудване. Сега компанията пуска нов вариант, в чиято основа е именно Wildtrack, който ще излезе в лимитирана серия от 4500 бройки.


Ford Ranger Thunder


Пикапът Thunder ще се отличава по констрастните си елементи и ще се предлага единствено с двойна кабина. Всички машини от серията ще бъдат в цвят Sea Grey с червени акценти на решетката на радиатора и лого Ranger в матово черно. Седалките в салона ще са с черна кожа с червени шевове, с лого Thunder, светещи прагове и черни стелки.

В оборудването на Ranger Thunder са включени 18-цолови джанти, светодиодни фарове и декоративни елементи в цвят Ebony Black, а не хромирани, каквито са при версията Limited. Срещу доплащане се предлага подвижен покрив на товарната платформа.


Ford Ranger Thunder


Под капака на пикапа е поставен най-мощният дизелов мотор за модел -2,0-литров битурбо EcoBlue с мощност 213 к.с. и 500 Нм, който е съчетан с 10-степенна автоматична скоростна кутия с адаптивно превключване на предавките. Задвижването е към четирите колела с възможност за заключване на предната ос.

В Великобритания Ford Ranger Thunder стартира на цени от 32 965 паунда, като първите доставки ще бъдат осъществени през лятото. През миналата година Ford продаде 52 500 пикапа Ranger в Европа, като 16 000 от тях в Обединеното кралство.

Още снимки - вижте в галерията:

Снимки: Ford

0 от 500