IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW загатна обновената 5-Series

Продажбите на модела стартират в края на годината

Корпорацията BMW разпространи първо официално изображение на обновената 5-Series. Дебютът на модела трябва да се състои до 2 седмици, а продажбите ще стартират в края на годината.


BMW 5-Series


Както се и очакваше, на външен вид обновената „петица“ до голяма степен ще напомня на новото поколение на BMW 3-Series. Седанът ще получи променена форма на решетката на радиатора с ярко изразени ламели, както и преработена и съответно по-тясна предна оптика.

В палитрата с цветове ще се появят три нови оттенъка – червен  Aventurin Red Metallic, сини Phytonic Blue Metallic и сив Bernina Grey Amber Effect. Като добавка за модела ще се предлага опции, които досега не бяха достъпни – спирачки M Sport с червени апарати и поддръжка на интерфейса Android Auto.

В гамата на модела ще се появи модификация с индекс 530е, която ще разчита на бензинов двигател с обем 2,0 литра, електромотор и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Тази версия ще развива 252 к.с. и 400 Нм, като акумулаторът ще се зарежда от електропреносната мрежа.

Ще има и по-мощен хибриден вариант – 545е, който ще получи 3,0-литров бензинов турбомотор. Мощността на тази версия ще надхвърли 400 к.с.

Снимка: BMW

0 от 500