IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Очакване и реалност: 6 модела, които се оказаха доста скучни

Като концептуални машини те бяха блестящи, но като серийни разочароваха

Концептуалните модели обикновено са появяват на големи автомобилни салони, като целта им е да впечатлят публиката и медиите. Някои от тях не стигат до серийно производство, но пък други се появяват съвсем скоро на пазара, като претърпяват промени. Изданието Autonews представя 6 такива „двойни“ модела, при които концептуалната версия е впечатляваща, но пък сериите определено е скучна:

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 3 години )
    Само концептите на БМВ М минават директно в серия още същата година. Е може да им сменят джантите евнтуално. Не знам защо друга марка не си позволява тази смелост.
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #6 Така е, но виждаш колко малко промени, как правят колата супер грозна и нямаща много общо с концепта. Определено този модел на Хюндай го направиха много зле. Тъкмо почнаха да правят приятни за окото коли и изведнъж дръпнаха назад. Нямам идея защо. Тези ЛЕД светлини с тази зигзагообразна форма според мен трябва много спешно да ги разкарат! Без тях колата би имала една идея по-добър вид.
  • #6
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    То пък трябва съвсем да премижаш и да не видиш, че основната линия на хюндая е като на концепта им. Да не говорим, че точно i40 се продаваше добре до последно.
  • #5
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За немските каручки, като за умрелите или добро или нищо! Добро няма, така че да не им правим реклама. Само ще спомена, че са не само грозни, но и с много ниско качество и надеждност. Това обаче всеки го знае. Дори и феновете им, които си го вземат не за друго, а за избиване на комплекси и показване на благосъстояние. Жалки индивиди с много сгрешени възприятия относно социума.
  • #4
    13 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Форумната VAG-oнетка е рано станала и веднага ти е цъкнала минуса. Може и цяла нощ да не е спал горкия, за да цъка, цъка, цъка. Жалко същество е със сериозни проблеми. А Маздата е наистина уникално красив автомобил. Която и немска талига да сложиш до нея ще изглежда все едно сравняваш произведение на изкуството с тенекия за сирене.
  • #3
    22 rate up comment 3 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Не мога да се съглася, че новата Маздата 3 на "живо" е скучна или разочароваща. Напротив. Това е страхотно предложение с магнетично излъчване.Дори бих го определил, като едно от най-цветните новости на автопазара. Аз поне до толкова, доколкото съм имал досег с този автомобил, други слабости не съм забелязал освен, че пространството на задните места е малко тясно. Да.Кола изработена в последствие, по различна от концепта. Да. Но скучна и разочароваща?!
  • #2
    13 rate up comment 9 rate down comment
    Japan ( преди 3 години )
    Разочаровани са феновете на великите немски печки , за които ако не киснеш половината от времето пред автосервиза да чакаш да ти ремонтират премиума си е адска скука
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    e то никога реалните коли не са копие на концептите.. това е ясно. Но примерно маздата се е получила много добре и в реалния вариант.. не знам кой би бил разочарован?!