IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Ranger получи брутален външен вид

Доработките на ателието Delta 4x4 не са никак евтини

Все още Ford не е потвърдил официално пикап за Европа с V8. Това не означава, че Ranger не е достатъчно добър. Не всички подготвени модели идват директно от Ford, тъй като и доста тунинг-фирми се занимават с пикапа на синия овал.

 

Ford Ranger Delta 4x4

 

Една от най-познатите сред тях е Delta 4x4. Най-новият им пакет за Ranger изглежда невероятно. На първо място автомобилът е повдигнат със сериозните 14 см. Удължени са пружините (4 см) и е добавен повдигащ комплект с допълнителна височина от 10 см.

Други оптимизации включват 18-цолови джанти с гуми Cooper STT Pro в размер 305/60 R18. Поради порасналия им размер разширени са и калниците, при това в цвета на каросерията. Допълнителни светодиодни светлини на японската фирма PIAA и ролбар в предната част допълват комплекта на Delta 4x4.

 

Ford Ranger Delta 4x4

 

Цялото това удоволствие не е евтино. Цената на повдигащия комплект е 2260 евро, а за удължените пружини с подходящите амортисьори – 2216 евро. 18-цоловите гуми са 2900, калниците 1800, а светодиодните фарове 1160 евро.

Quelle: Delta 4x4

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    С едни 20-ки гуми щеше да е доста по-добре и да изглежда много по-зверски.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ехееее, тея с какви надценки работят? Какви са тези калници, гуми, пружини и т.н. на такива цени. Явно са си сложили 100% надценка на материалите и колкото струват те е цената на труда. Иначе колата изглежда брутално и ми харесва много, но тези цени са наистина сериозно нереални.