IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой е най-бързият товарен ван?

Британци решиха да измерят динамичните данни на различна, но не маловажна категория автомобили

Кой е най-бързият товарен ван?

За какво служат вановете? За превоз на хора и стоки, разбира се. Да, често на улицата или на магистралата могат да бъдат видени и ванове, чиито шофьори се мислят за потомци на Андрети и Менсъл.

Обикновено пътниците в маршрутките не са много доволни, когато ги превозват с висока скорост, но когато очакваме пратка, сме щастливи да я получим навреме – за Коледа, за Великден или за петия поред 39-и рожден ден на любимата.

И тъй като в много случаи доставчиците имат желание да натиснат педала повече, британското издание Carwow реши да направи надпревара с добавена стойност именно за тях. Четири вана – Ford Transit, Toyota Proace, Mercedes Sprinter и VW Transporter се изправят на пистата един срещу друг.

Макар Lamborghini Huracan и Porsche 911 Turbo да взимат четвърт миля по-бързо, за много хора динамичните стойности са въпрос на чест, особено на масата, когато сравняваме ускоренията на автомобилите си.

Във видеото може да проследите чий пакет ще пристигне най-бързо в зависимост от вана, в който бива превозван.

Снимки и видео: Carwow

 

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Нем такова животно проейс,тов е пежо ситроен с табела тойота...След незнам колко години на продажба на примитивния хайейс, най вече из Африка, силите на тойота стигнаха да сложат емблемата на пежо и да го продават на балъците вместо тойота.Все пак умно решение, да ползват тези, дето могат да правят коли.