IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-уродливите руски коли

Тези 8 модела със „съмнителен“ дизайн са от времето след разпадането на СССР

Ако всички бяха италианци, на света щеше да има само красиви автомобили. Въпреки, че и при тях има недоразумения като Fiat Multipa. На другия полюс е Китай, където нещата понякога изглеждат дори абсурдно. Но и там дизайнът има добри попадения, които стават все повече. Как обаче стоят нещата с Русия? В историята на дизайна на местните автомобили има както попадения, така и големи провали. Изданието Motor направи собствен списък с „съмнителни“ от гледна точка на дизайна руски автомобили. Те са определени като "уродливи", като всички са разработени и произведени след 90-те години на миналия век.


Снимки: Motor

0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Лудория ( преди 4 години )
    Някои от автомобилите изглеждат странно, ама чак уродливо надали... може би с изключение на двувратия Москвич. Но предполагам американец от 90-те би харесал и него... предвид колите, които са карани по него време там.
  • #3
    8 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    С изключение на Надежда и Рапан другите поне на външен вид изглеждат добре...
  • #2
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Георги ( преди 4 години )
    Уродлива руска кола е нещо като тавтология...
  • #1
    27 rate up comment 13 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Някой от вас да е виждал подобна кола по улиците? Аз май не съм, всичките са концепти май.Обаче... съм виждал по улиците западни "возила", които не отстъпват по грозотия на руските. За справка - Фият Мултипла.