IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-уродливите руски коли

Тези 8 модела със „съмнителен“ дизайн са от времето след разпадането на СССР

Ако всички бяха италианци, на света щеше да има само красиви автомобили. Въпреки, че и при тях има недоразумения като Fiat Multipa. На другия полюс е Китай, където нещата понякога изглеждат дори абсурдно. Но и там дизайнът има добри попадения, които стават все повече. Как обаче стоят нещата с Русия? В историята на дизайна на местните автомобили има както попадения, така и големи провали. Изданието Motor направи собствен списък с „съмнителни“ от гледна точка на дизайна руски автомобили. Те са определени като "уродливи", като всички са разработени и произведени след 90-те години на миналия век.


Снимки: Motor

0 от 500
  • #14
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Говори ми ( преди 2 години )
    Счупе стереотипите и се вгледайте по добре . Шом не е познатата ви визия значи не струва . Остаряли мисли , никакво развитие на ума си нямате
  • #13
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Хи хи ( преди 3 години )
    Иначе БМВ 7 серия в началото е много красива, направо двялана с тедсла в горите крсай Мюнхен
  • #12
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Спор няма , че разработката на що-годе читав автомобил отнема време и мноооого пари, няма как немските производители да вкарват милиарди в разработки , а руснаците да ги догонят и то по времето когато в русия рублите ги разнасяха с чували и ги ползваха за разпалка.
  • #11
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Хо хо ( преди 3 години )
    То па "дизайнът" на RR от сегашния век е да ти умре коня ама карай....журнаГлисти, сър!))))
  • #10
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Христо ( преди 3 години )
    По-скоро ръчна скоростна кутия. Автоматичната скоростна кутия също е механична!
  • #9
    16 rate up comment 12 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Моля за извинение, обаче японците няма кой да ги бие по уродливост, те са няколко обиколки напред.Даже словосъчетанието японски атомобилен дизайнер предизвиква смях и отвращение.Достаъчно е да сменем спортните етажерки,джуки и кашкаи,аурисии це хаш ери,сивици,маздюхи, да не продължавам...Руснака е далеч назад.
  • #8
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Мм333 ( преди 4 години )
    За времето си бяха приемливи.А само немного учил човек може да използва думата *** за автомобил.Узползва се за живи организми.След като не знае такива елементарни неща ,то и мнението му за автомобилите не може да е компетентно.Да се опитва да се изявява в къщи на жена си/ако има такава/да не се опитва да ни се прави на нас на умен
  • #7
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Вижте съседната статия с БеЕнВетата и там ще разберете какво се казва уродлив модел!
  • #6
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това с руснаците и автовозите точно през 90-те години съм го гледал. Минават с нещо, като тебешир и отбелязват колите на предното стъкло, която е харесал, отива до кабината на камиона, вади куфарчето с парите и отива при собственика на автокъщата. На някой съм им превеждал. Руснака знае английски, но собственика на автокъщата не и съм им превежал от руски на немски и обратно. Много пари имаха. Много. Само с долари купуваха, а не с немски марки, което ми беше много странно.
  • #5
    23 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нито една от колите не виждам да е уродлива. Дори повечето за времето си изглеждат направо прилично. Причината да не успеят е лошият момент в който излизат, а именно, че в този момент безпаричието сред руснаците е голямо, голяма безработица, много соц.коли, които като здравина за руските условия бяха добре и повечето хора нямаха ниужда от нови, така и масов внос на евтини коли втора ръка. Помня в Германия по автокъщите като минат руснаци с автовози и купуват масово без изобщо да се пазарят.