IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory напомпа и Audi RS 6 Avant

Спортното комби получи допълнителни 120 коня под капака

Mansory напомпа и Audi RS 6 Avant

За ателието Mansory може да казвате каквото искате, но никой никога не е казвал, че фирмата произвежда скучни автомобили. Да, повечето проекти за индивидуализация са водили до спорове, особено с цветовите си схеми.

Сега за първи път тунинг-фирмата се захваща с модел на Audi, при това не с кой да е, а с един от най-обичаните – новото Audi RS 6 Avant. Мощното комби е един от малкото автомобили, който е обичан от всички, но не е ясно дали ще продължи да е така и след намесата на екстравагантните тунинг-майстори.

Mansory RS 6

Mansory трябваше да покаже автомобила на автосалона в Женева, но засега дебютът е само онлайн. RS 6 е получил масивни карбонови разширителни части и странно променени четири ауспухови тръби. Овалните накрайници на серийния автомобил, които са най-големите, поставяни някога в RS-модел, са отстъпили място на правоъгълни, в комлект с дифузьор и вероятно са видими и от луната.

От отворите за въздух в предния капак и предния спойлер, през масивните прагове до големия заден спойлер – Mansory прави забележимо семейното комби. Темата на оранжевите ленти на капака и 22-цоловите джанти продължава и в салона, където подобен тон е избран за коланите, стелките, арматурното табло и подлакътниците във вратите.

Mansory RS 6

Пакетът е завършен с промени под капака. 4-литровото битурбо V8 е с увеличена от 600 на 720 к.с. и от 800 на 1000 Нм въртящ момент. Чрез допълнителната тяга ускорението до 100 е паднало от 3,6 на 3,2 секунди и въпреки че максималната скорост не е спомената, тя със сигурност е по-висока от тази на стандартния модел – 305 км/ч.

Вижте още снимки в галерията:

Снимки: Mansory

0 от 500