IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на новото Audi RS6

Машината е с 4.0 литров, V8 двигател с мощност 600 к.с.

Шпионски снимки на новото Audi RS6

На автосалона във Франкфурт миналата есен Audi показа новия S6, а сега усилено работи върху неговата върхова модификация - RS6 Avant. В интернет-пространството вече се появиха фотографии от изпитанията на машината в Швеция.



Тестваният прототип е "облечен" като новия S6, но ясно се вижда променената предница с огромни въздухонаборници, разширените колесни арки и керамичните спирачни дискове, които са скрити зад многоспицевите колела, взети от седана А8. Личат и промени в задната броня, но те са минимални. За да намалят тежестта на автомобила инженерите на Audi са използвали редица елементи от карбон.



В моторния отсек на Audi RS6 е разположен 4.0 литров двигател V8 с 2 турбини. Мощността на  агрегата е около 600 к.с., а според предварителни данни ускорението от 0 до 100 км/ч е за по-малко от 5 сек. Максималната скорост на автомобила е електронно ограничена на 250 км/ч.
 

Тагове: audi rs6
0 от 500