IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS4 Avant ще се появи през есента

Автомобилът ще бъде с 4.2-литров мотор с мощност 450 к.с.

Audi RS4 Avant ще се появи през есента


Audi планира да покаже RS4 Avant през есента на тази година, твърди холандския Autoblog. Досегашната информация сочеше, че Audi няма намерение да пуска RS-версия на следващото поколение А4. Твърдеше се, че вместо да произвеждат нова версия на RS4, в Audi ще се съсредоточат изцяло върху конструирането на RS версията на новото А6.

Сега обаче в интернет пространството се появиха шпионски снимки на следващото поколение RS4, което вече се тества сериозно по пътищата на Европа. Според информацията на холандския Autoblog автомобилът ще се предлага не само във версия комби, но и като седан. Това твърдение обаче е доста спорно, тъй като преди време от Audi заявиха, че RS5 Сoupe покрива нуждите на пазара в този сегмент и супер спортен седан като RS4 e излишен.

Както и да е, очаква се новият RS4 да получи същия двигател като RS5 – 4.2-литров V8 с мощност от 450 к.с. (430 Нм). Що се касае до RS6, неговото представяне пред публика е планирано едва за втората половина на 2013 г., което означава, че на пазара то ще се появи едва през 2014 г.

Очаквайте подробности

Тагове: audi rs4 avant rs6 rs5
0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 3 rate down comment
    До d22 ( преди 12 години )
    Ха ха какви въпроси задавш на Дошо миризмата? Миризливия не е ивждал Ауди на живо бе ха ха. Освен трудовашката количка на дядо си друго не е карал. Най-много да е впрегнал майка си със сезал отпред на трудовашката количка и да я е пришпорвал из двора. Дошо няма елементарни познания за коли, не си ли го разбрал, какви въпроси му задаваш ха ха.
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Не съм казал, че е проста работа, ама не е и совалката, за която го мислиш това Алуди.Пънат се да правят някакви спортни диференциали, ама докато моторите им стърчат целите пред предната ос да не ми се правят на спортисти.
  • #9
    1 rate up comment 7 rate down comment
    d22 ( преди 12 години )
    Дошо. не ми отговори с колко си се опитвал да вземеш завоите,че си открил недозавиване?И беше ли изключил ситемите за контрол?То вътре има много копчета, да знеш, ама ти си знеаш всичко,Доше!То RS4 е проста работа,нали- като Skoda, ама малко по-скъпа. А бе как беше-дръгел,кръндел,трошляк,***.Давай, момче,велик си.Ако така продължаваш ще постигнеш всичко, за което не си мечтаеш
  • #8
    4 rate up comment 8 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Ми виж му разликата с М3 примерно бе отворко
  • #7
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Излиза да, с такъв разход на гориво,че е абсолютно безмислен кокошарник.Едва ли ще има 1000 продажби на година.Тия *** от Ауди цепят мрака.Развеселих се!Отново ще грабне приза "Най-смотана фирма".
  • #6
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Eто го, бе! Специалист от всякъде. И с колко го кара ,Доше, в завоите, за да разбереш това!?Ти наистина си супер комплексирано същество
  • #5
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Суперспортен седан?Недозавиващия дръгел RS4?
  • #4
    2 rate up comment 5 rate down comment
    До :D ( преди 12 години )
    Дошето в момента е анонимен в статията за Porsche. Сравнява го с Micra, Audi - недоволства от качеството на Porsche.А бе разбирач от всякъде.
  • #3
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Още е на училище,ама виж след обяд....
  • #2
    7 rate up comment 9 rate down comment
    :D ( преди 12 години )
    АЙДЕЕ ДОШООО ВСИЧКИ ИНТЕРНЕТ ЧИТАТЕЛИ ЧАКАМЕ КОМПЕТЕНТНОТО ТИ МНЕНИЕ ЗА ТОВА ЧЕ НЕМСКИТЕ КОЛИ СА КОШНИЦИ !