IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на Audi RS6

Потвърдено е, че комбито ще бъде по-мощно от своите основни конкуренти

Нови шпионски снимки на  Audi RS6

Нови шпионски снимки на спортно комби на Audi изтекоха в мрежата. Моделът RS6 бе забелязан по време на пътни тестове в Германия. Източници от компанията потвърдиха, че машината ще получи 4.0 литров, туин-турбо двигател с мощност 572 к.с. По този начин комбито ще бъде по-мощно от двата си основни конкурента на пазара - BMW M5 (552 к.с.) и Mercedes-Benz E63 AMG (549 к.с.).
Нови шпионски снимки на  Audi RS6
Още през май се появиха патентни фотографии на автомобила, чиято световна премиера е насрочена за изложението в Париж през септември. Ако се съди по новите изображения, то машината ще разполага с нова предна броня, аеродинамична престилка, обновена задна броня с вграден дифузьор, спойлер на покрива, клетъчна решетка на радиатора и две масивни тръби на изпускателната система.
Нови шпионски снимки на  Audi RS6
Очакванията са новото Audi RS6 да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди, а максималната му скорост да бъде ограничена по електронен път на 290 км/ч. Каросерията на комбито е от алуминий и е взаимствана от последната версия на Audi A6. Освен това машината е с реголируемо окачване, постоянно задвижване на четирите колела, 20-инчови джанти и карбоново-керамични спирачни механизми.

Тагове: rs6
0 от 500
  • #28
    11 rate up comment 1 rate down comment
    неук ( преди 11 години )
    Бих желал да обърна внимание на журналиста писал статията. Не желая да Ви злепоставям пред читателите, но моля Ви проверете си правописа. Има поне 4 правописни и две пунктуационни грешки.
  • #27
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ти твоята така ли я взе,Клошар?
  • #26
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Абе става за външен ***
  • #25
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Нормално, миризливия пак е одрискал Айтос. Като е видял новото РС6 и си е помислил, че Хюндай продават бараки. 3,3сек. 0-100км. в близките 40-50 години такава динамика ще е мираж за колите на Хюндай. И седнал да циври от яд. Има коли за шефове и коли за чистачите. Като видиш от далеч РС6 да знаеш че шефа пристига а като видиш някой да бута Хюндай, от далеч да се знае че идва чистача на кенефите. На шефа колата е бърза, за да изпреварва чистачите на ***, които едва пъплят на пътя.
  • #24
    11 rate up comment 5 rate down comment
    jok ( преди 11 години )
    ахаха безполезни хейтъри сте вие
  • #23
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Ооо шпионски снимки на Ауди....ъъъъъ я пак.Ама някой занимава ли се с такива работи наистина?ДА беше шпионски снимки на някоя друга марка добре.Има марки дето всеки нов модел им е нов в действителност, ама Ауди - нов модел, шпионски снимки .....айде по-сериозно!ДА си помисли човек, че някой будува нощем и се чуди как ще изглежда следващото Ауди хех.
  • #22
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    РегОлируемо ли е окачването бе паплъч, неграмотна, "журналистическа"?
  • #21
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    4.3 sek bel. red.
  • #20
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    trb, японците карат лимузини и малки градски практични коли, на тях никога не би им хрумнало в комби-вид транспортен клас кола, да вградят двигател за мощна кола (но не и за спортна) с представителни функции.
  • #19
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Cenitell ( преди 11 години )
    Анонимен,в сайта има много инфо за маскирани модели-виж на кои производители са,как е изглеждал стария и как новия им модел и къде е пълно със "шпиони".