IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови шпионски снимки на Audi RS6

Потвърдено е, че комбито ще бъде по-мощно от своите основни конкуренти

Нови шпионски снимки на  Audi RS6

Нови шпионски снимки на спортно комби на Audi изтекоха в мрежата. Моделът RS6 бе забелязан по време на пътни тестове в Германия. Източници от компанията потвърдиха, че машината ще получи 4.0 литров, туин-турбо двигател с мощност 572 к.с. По този начин комбито ще бъде по-мощно от двата си основни конкурента на пазара - BMW M5 (552 к.с.) и Mercedes-Benz E63 AMG (549 к.с.).
Нови шпионски снимки на  Audi RS6
Още през май се появиха патентни фотографии на автомобила, чиято световна премиера е насрочена за изложението в Париж през септември. Ако се съди по новите изображения, то машината ще разполага с нова предна броня, аеродинамична престилка, обновена задна броня с вграден дифузьор, спойлер на покрива, клетъчна решетка на радиатора и две масивни тръби на изпускателната система.
Нови шпионски снимки на  Audi RS6
Очакванията са новото Audi RS6 да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди, а максималната му скорост да бъде ограничена по електронен път на 290 км/ч. Каросерията на комбито е от алуминий и е взаимствана от последната версия на Audi A6. Освен това машината е с реголируемо окачване, постоянно задвижване на четирите колела, 20-инчови джанти и карбоново-керамични спирачни механизми.

Тагове: rs6
0 от 500
  • #8
    19 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    ***, половината спортисти в европа карат аудита..смятай сам дали хайлайфа не кара ауди-това реал,барса,манчестър,челси почти всеки има по едно ауди в гаража,отделно тенесисти,боксьори,актьори и т.н
  • #7
    24 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Колата е супер,но да свалиш два тона семеен авант на 3.3 сек...е почти фантастика!
  • #6
    12 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Къде слагаш Audi при хай-лайфа бе,те ALUDI още сънуват с R8 при Ferrari,но там трябва да те признаят хората а не платените журналисти!
  • #5
    30 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Това вече е брутално, това комби ускорява по-бързо от най-бъзото серийно Ферари! Незнам как успяват да го правят още като излезе миналата година Ес 8 с 525к.с. и ускорение от 4,2 сек. от 0-100км. се знаеше, че РС6 с по-мощния двигател ще слезе под 4-те секунди. Но това 3,3сек. е просто брутална динамика. Тунерите вече потриват ръце, кой знае в какво ще превърнат този звяр, може и под 3-те секунди да го свалят.
  • #4
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    По принцип си прав, но мощноста на тези коли е толкова голяма, че трудно биха ги натоварили за да се счупят двигателите им. Не е невъзможно разбира се, но ако се кара по един и същи начин с обикновен мотор на максимума, по-мощните двигатели по принцип надживяват многократно обикновенните двигатели. Тука мощноста всъщност е дори по-малка от настоящото РС6, явно са заложили на олекотяване и подобрена трансмисия. Иначе при нормално каране със стъпка от време на време тези двигатели ще векуват.
  • #3
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Мисля че е крайно време вече освен по мощност такива коли да се класират и по надежност. Много е лесно да изкараш 10-20 коня отгоре но ще е за сметка на този които после кара колата. Не казвам че Аудито ще е най-чупливо казвам само че трябва да има някакъв индекс, които да не е субективен да се оценява надежноста след 3-4 години експоатация. Така производителите ще са стимулирани да правят здрави коли коли, а не само да надуват двигателите.
  • #2
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Каросерията на комбито е от алуминий и е взаимствана от последната версия на Audi A6" a ne - ot A3 ste vzimstvat skeleta za po-lesno... :D :D
  • #1
    30 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    "Очакванията са новото Audi RS6 да ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди"""!!!!!!! Ако излезе истина ще е освен невероятно, но и буквално ще удари в земята конглокентите си. Относно описанието авторите на статията са пропуснали и друга очевидна разлика има доста силно раздути калници в сравнение със стандартно А6.