IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-великите модели на Holden

Австралийската марка оставя в историята доста любопитни автомобили (ГАЛЕРИЯ)

Най-великите модели на Holden

Уви, дойде краят на марката Holden. В началото на миналата седмица американският концерн General Motors обяви, че до лятото австралийският бранд, чиято история започва преди повече от 160 години, ще изчезне от лицето на земята. Започвайки с производството на седла за коне, Holden преминава към сглобяването на каруци и карети, а малко по-късно - каросерии за американски автомобили. През 1926 г. компанията е забелязана от General Motors и няколко години по-късно е включена в концерна. Време е да си спомним с кои модели се прочу австралийският бранд.

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Общо взето - нищо впечатляващо, нооо Efijy е нещо съвсем различно!! Първата кола от която разбрах за тая марка беше именно това Efijy. Бих си купил такова!
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Аз силно се надявам не да не изчезне една автомобилна марка, а да изчезнат най-накрая зооморфните форми и визия при някой от автомобилите и занапред, при всички, винаги да се развиват технократските им такива.