IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley показа невероятен кабриолет

Салонът на Continental GT Mulliner се е правил година и половина (ГАЛЕРИЯ)

Bentley показа невероятен кабриолет

Bentley показа уникалния кабриолет Continental GT Mulliner, който производителят нарече "луксозният връх" в семейство Continental GT. Моделът се отличава с ексклузивни функции като предната решетка Double Diamond, нов дизайн на 22-инчовите фирмени джанти и интериор, направен от ателието Mulliner. За цвета на каросерията се предлага избор от 61 базови варианта. Официалната премиера на модела ще се състои на автомобилния салон в Женева през март.

Строго погледнато, най-якото в този модел е интериорът. Той е трицветен, а всеки купувач може да си избере измежду осем комбинации или да предложи своя собствена. Почти салон е покрит с шевове, които препращат към вида на радиаторната решетка, при това са двойни и контрастни. На специалистите от Mulliner са били необходими година и половина, за да направят седалките, панелите на вратите, рафта зад задната седалка и онези участъци от кожа върху централния панел - в колата се използвани общо около 400 000 шева (повече дори отколкото в Rolls-Royce).

Още снимки - в галерията:

Кабриолетът Continental GT Mulliner ще се предлага с фирмения двигател на Bentley V8 или W12 и ще може да ускорява от място до 100 км/ч съответно за 4 и 3,7 сек. Цената на модела не се съобщава, но определено ще надхвърли базовата на Bentley Continental GTC, която в САЩ е например 236 000 долара.

Bentley също така планира да разшири гамата си Mulliner със специални версии, както и с напълно нов, ултра-ексклузивен модел - открития Bacalar Grand Tourer, който ще бъде показан на автосалона в Женева. Цената му ще бъде най-малко 1,8 млн. евро, а тиражът ще бъде ограничен до 12 копия.

0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    " Почти салон е покрит с шевове, " - пълни тапири , все едно чета съчинение от първокласник :D :D :D
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Кола за жени на футболисти. До това ниво доведоха ВАГ бентли...
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Като цяло не съм съгласен с откровено хейтърския ти коментар, но това с дялкането година и половина много добе се получи. Браво, лайк
  • #1
    7 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Поредната рекламна статийка възхваляваща спонсорите. Салонът се правел година и половина?!?!?! Да бе, да, направо ви повярвах! Те на Ролс не се правеха едно време, когато беше всичко ръчно и уникално за всеки клиент, а тези ВАГени ще ги дялкат 1,5 г. А мармот да завива шоколад има ли?