IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley ще предложи модел за 2 млн. долара

Луксозният кабриолет Bacalar излиза в серия от 12 бройки (ВИДЕО)

Bentley ще предложи модел за 2 млн. долара

Компанията Bentley публикува видео на най-скъпия си модел. Това ще бъде кабриолет, който ще излезе в ограничен тираж от 12 бройки и ще се предлага само на най-важните клиенти на марката. Автомобилът с цена 2 млн. долара ще носи името Bacalar в чест на популярен туристически център в Мексико, известен с едноименното езеро.

Кабриолетът е разработен с участие на специалистите от ателието Mulliner, което ще създаде собствен автомобил с уникална каросерия за първи път от 2002 г. В интериора на кабриото са използвани иновационни и редки материали, като някои от тях са непознати до момента за автомобилната индустрия.

Bentley EXP100

По предварителни данни, Bacalar ще представлява голям на размери автомобил с каросерия тип "баркета". Голяма част от стилистичните решения по него са взаимствани от дългия 6 метра концептуален модел Bentley EXP 100 GT (на снимката). Той беше показан миналото място в чест на 100-годишния юбилей на британската марка.

Под капака на Bentley Bacalar ще бъде поставет 6,0-литров W12 двигател, който при новите Flying Spur и Continental GT развива 635 к.с. и 900 Нм въртящ момент. Трансмисията е 8-степенен автомат с два съединителя. Заради олекотените материали в конструкцията, кабриото ще ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 3,7 секунди.


Снимки и видео: Bentley

 

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До #5 ( преди 4 години )
    Явно си виждал само на картинка Тесла Модел С.И возията и е хубава и салона е добър... просто не ни е по джоба. Да не говорим за липста на инфраструктура в БГ (в културната част от Европа си има всичко нужно).
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Tesla model S е пълно дърво отвътре. Най- обикновен хюндай е с в пъти по- хубав интериор. Бентлито е GT кола, отделно сегашният continental gt е може би колата с най- красив интериор в момента. Бентлито е стил, лукс и класа. Теслата може и да е бърза, но дотам
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    No Comment ( преди 4 години )
    Тесла Модел Ес 0-100 км/ч за под 3 секунди!
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Пачков ( преди 4 години )
    Какво бентли ще желаете?- Дайте ми едно от $2 милиона.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    m183215 ( преди 4 години )
    Аз един за 10к и немаше кой да го купи... Иначе, много време се забавиха с конглокента на RR Dawn
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    То и аз така, редлагах един модел за 700лв, но нЕма кой да го купи... :)