IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bentley Bentayga стана "маршрутка"

Луксозният кросоувър получи версия със 7 места

Bentley Bentayga стана

В Bentley често използват понятието "практичен разкош" и както повечето производители на луксозни автомобили също предпочитат да намаляват броя на местата в своите автомобили, а не да ги увеличават. Това обаче не пречи на британската марка да предложи версия на кросоувъра и Bentayga със 7 места в салона.

Факт е, че тя изглежда малко куриозно, тъй като трудно можем да си представим, че милионер (а купувачите на Bentayga са такива) ще натъпче 7 души в колата си. Въпреки това, тази версия на модела вече е факт, като получава две допълнителни седалки в багажника. Те са с електрическо управление и с едно натискане на бутон се прибират в пода. Достъпът до тях обаче е механичен, тъй като трябва да се премести втория ред седалки в автомобила.

Bentley Bentayga
Bentley Bentayga

Едновременно със 7-местната версия Bentley представи и такава с 4 седалки. В нея се залага на лукса, като задните две кресла по нищо не отстъпват на предните. Те могат да се регулират в различни позиции, като разполагат с подгряване, масаж и вентилация. Седалките са разделени от централна консола с отсек за поставяне на различни предмети и подлакътник. 

Bentley Bentayga

Там има място за охлаждане на чаши, а също така и два USB-изхода. Возещите се отзад пасажери разполага също така с отделни монитори, като със слушалки с безжична връзка.

Bentley Bentayga

Вариантът със 7 места на Bentley Bentayga ще се предлагат за модификациите с бензинови двигатели - 4,0-литров V8 и 6,0-литров W12. При хибридния вариант е възможно единствено поставянето на две отделни седалки на втория ред. Любопитното е, че компанията представи луксозната версия с две кресла малко, след като беше показан новия конкурент на Bentayga - Mercedes-Maybach GLS 600, който предлага същата опция още от излизането си на пазара.

Снимки: Bentley

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Поредните немски простотии. Да очакваме ли да пуснат Бентли баничарка ТДИ с теглич. Както са почнали нищо чудно...
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Kkk ( преди 4 години )
    Ще си вземем ДДС-то ако го вземе на юридическо лице.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Ганьо ( преди 4 години )
    Това е мечтата на *** милионера - хем ще има бентли, хем ще го регистрира с N1 и нема да плаща данък!!!! И може и метан да му сложи, ама ще кара БЕНТЛИ
  • #1
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Да. ( преди 4 години )
    Да ви имам заглавието!Вие явно сте дошли в София през последните 10-ина години, когато вече работеше метрото. Не сте виждали истинска маршрутка. Сърделките пасти да ядат.