IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Крадци отмъкнаха две Lamborghini и ги удариха едно в друго

Кросоувърите Urus са използвани за нелегална гонка в Бостън

Крадци отмъкнаха две Lamborghini и ги удариха едно в друго

Крадци са проникнали през нощта срещу сряда в дилърски център на Lamborghini в Бостън, като са отмъкнали два кросоувъра Urus, за да участват в гонка по улиците на града. 

За кражбата става ясно едва на сутринта, когато полицията получава няколко сигнала за два носещи се огромна скорост луксозни кросоувъра. Патрулните машини бързо откриват нарушителите и ги подгонват. В крайна сметка преследването завършва след удар между двата Urus-а, като крадците не са пострадали и са заловени.

Lamborghini Urus катастрофа

Оказва се, че двамата пишман-състезатели са непълнолетни и нямат шофьорски книжки, като явно това е причината да не се справят с мощните всъдеходи. Автомобилите са пострадали сериозно, като това се вижда от снимки, публикувани в Twitter.

Колко ще струва ремонтът на двете коли и кой ще го плати, все още не е ясно. В САЩ Lamborghini Urus струва 200 000 долара, като кросовърът разполага с 4,0-литров V8 с две турбини, развиващ 650 к.с. и 850 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,5 секунди, а максималната скорост е 305 км/ч.

Снимки: Twitter

 

0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 5-ти ( преди 2 години )
    може и така да е , обаче написаното в статията е много по-интересно отколкото което си написал
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Истината ( преди 3 години )
    Информацията ви е неточна!Полицията идва на четвъртата минута след като се задейства алармата на разбития дилършип и броени минути след това арестува предполагаем съучастник,който е бил в колата майка!Гонка не е имало,камо ли да е легална.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Niki ( преди 3 години )
    Е Аз да попитам "не са имали книжка и затова не са се справили с мощните коли" а къде издават книжки за такива коли? Или можеш или не можеш да караш кола, все тая колко е мощна... Учебните коли да не би да са Ламбота?
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    apollo11 ( преди 4 години )
    До #2, премиум* европейките отдавна забравиха за долния ляв пед.ал и ръчката между седалките ;)
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Така като не знаят как се кара със стик, амбреажа как са ползва ...
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Счупили са преправените Q7-ци.