IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързата пътна помощ вдига 305 км/ч

Такова Lamborghini Urus е "на служба" в Италия

Най-бързата пътна помощ вдига 305 км/ч

Много необичаен Lamborghini Urus бе забелязан в Италия. Скъпият кросоувър е превърнат в автомобил за пътна помощ, съобщава Carscoops. Автомобилът е снабден с лебедка и багажник на покрива с допълнителна оптика. Освен това отзад се виждат резервна гума и теглич. Жълто-черният цвят го прави забележим отдалеч.

Lamborghini Urus - пътна помощ

Както стана известно, необичайната пътна помощ е създадена от самата италианска компания. Кросоувърът ще придружава новите модели на марката по време на тестовете. Тъй като суперавтомобилите на Lamborghini често се тестват в пустини или в силно заснежени райони, ако възникнат проблеми, Urus ще идва на помощ.

Lamborghini Urus - пътна помощ

Ако не са правени някакви технически промени по автомобила, това е и най-бързата пътна помощ в света. "Обикновеният" Lamborghini е оборудван с V8 двигател, който развива мощност от 650 конски сили, ускорява от място до 100 км/ч за 3,6 сек, а максималната му скорост е 305 км/ч.

Снимки: Carscoops

0 от 500