IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това Lamborghini Urus ще ви остави с отворена уста

Американска тунинг фирма вдигна мощността до 840 к.с.

Това Lamborghini Urus ще ви остави с отворена уста

Да, има хора, които мислят, че на Lamborghini Urus му липсва агресия – визуална и с това, което се намира под капака. Abt и Novitech вече направиха опити да помогнат в тази насока, но една американска фирма ги удари в земята с новата си доработка.

Името на фирмата е 1016 Industries, също като доработката на италианския модел. Основната модификация е в двигателя, която сега е вдигната във втората предлагана степен до 840 к.с. В първата степен 4-литровият V8 предлага 780 к.с., което едва ли може да бъде считано за малко.

Промените са извършени без физически да бъде пипано нищо под капака. За добавената мощност са използвани единствено промени в софтуера, с което се запазва и заводската гаранция. Ускорението до 100 не е посочено, но с по-мощната си версия Urus изминава четвърт миля (400 метра) за 11 секунди.

urus

Добавен е и разширителен комплект за каросерията, а цената на уникалния модел е 350 хиляди долара, в които е включен и серийния модел, скрит някъде между калниците.

С ново окачване и разделени в няколко части джанти, предната следа на Urus е разширена с 87 милиметра, а задната – със 100. Сега общата широчина е 2,1 метра. Машината, тежаща 2,2 тона, стъпва по-ниско. В салона са добавени детайли, които могат да задоволят фантазията и на най-претенциозните клиенти. В случая се виждат червена кожа и карбонови детайли.

Тунинг фирмата предвижда да продаде само 50 броя от пълния ъпгрейд. Ако не желаете допълнителната мощност, можете да изберете само разширителния комплект, чиято цена започва от 45 хиляди долара.

Снимки: 1016 Industries

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Бул Гер ( преди 4 години )
    Това на снимките е на Vik , Ламбото .Много мой човек от LA . Майтапа настрана ,Уруса е собственост на Vik , имат канал в тубата , RDB LA . Правят доработки по доста лъскави машини,чат пат го гледам да наплакна окото.
  • #5
    0 rate up comment 6 rate down comment
    Сакр-ел-Бар ( преди 4 години )
    С тоя *** прилича на Renault..
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    rompomrom ( преди 4 години )
    Единственият SUV на марка, която не трябва да произвежда SUV-ове, който не е грешка и имиджоразрушител на бранда.
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Ганчо ( преди 4 години )
    *** ай покажи ми едно Ламбо което след 5 години струва 1/3 от цената си ????А *** ???Това да не е Киа ,Хонда или Мазда ....хаххаха или Хлопел или Пежо
  • #2
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    След 5 години на 1/3 от цената.
  • #1
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Ваг са луди ( преди 4 години )
    Тия са луди Вагаджийте от 650 на 840кс с 200 повече само софтуерно смятай какъв ресурс на мотора са заложили тия....Ваг номер едно фирма за изродски машини първите на ринга и по пътищата.....ихххуууууу