IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци направиха ненормален Lamborghini Urus с 820 к.с.

Дори от тунинг-фирмата казват, че версията Keyrus е пълна лудост

Германци направиха ненормален Lamborghini Urus с 820 к.с.

Човек може би може да реши, че Lamborghini Urus едва ли може да изглежда по-драматично и веднага няколко тунинг-марки започват да доказват противното. Същото се случва с германската тунинг-фирма Keyvany, която показа един истински поляризиращ дизайн.

Името на автомобила е Keyrus и идва от сумите Keyvany и Urus. Той стъпва върху рекордно големи 24-цолови джанти с дебели гуми, събрани в разширени калници.

Много видим карбон дава на Urus характерен дизайн, но и намалява теглото. Засега цялостният карбонов пакет не се предлага, но ще бъде представен скоро. Диетата намалява теглото с 34 килограма в предната част и със значителна стойност отзад – 41 килограма.

Гигантските отвори отпред получават допълнителни светодиоди, които остават верни на Y-мотива от фаровете на Lamborghini.

Keyvany Urus

Keyvany експериментира и с 4-литровия V8, който стандартно предлага 650 к.с. и 850 нютонметра. В тунинг-версията мощността е 820 к.с. и 1100 нютонметра. Допълнителната мощност позволява ускорение от 3,3 секунди до 100 (стандартно 3,6), а максималната скорост е нараснала от 305 на 325 км/ч.

В случай, че не искате да оставяте скъпоценния си автомобил на тунинг-майсторите, може да изчакате и серийна доработена версия от Lamborghini. Очаква се по-късно през годината да се появи моделът ST-X, който ще бъде подложен на драконова диета, с която теглото е намалено с повече от половин тон.

Снимки: Keyvany

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500