IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи хибридна Impreza

Версията e-Boxer получава агрегат със 167 к.с.

Subaru представи хибридна Impreza

Компанията Subaruпродължава електрификацията на моделната си гама, като този път представи хибридна версия на модела си Impreza. Тя също получава добавка e-Boxer към името си.

На външен вид новата модификация на популярния хечбек се отличава по хромираните елементи, променената предна броня, новите задни светлини и увеличения пътен просвет. 

Subaru Impreza e-Boxer

Новостите в интериора включват по-качествени материали, а също така и модерна мултимедийна система с цифров екран. Оборудването на хибридната версия не се отличава от това на стандартния модел, като то включва климатик, електрически огледала, подгряване на седалки, ABS и др. Включен е и
фирменият комплекс от системи за безопасност Subaru EyeSigh.

Задвижването на автомобила става с 2,0-литров бензинов двигател с мощност 150 к.с. и електромотор, който добавя още 17 к.с. Скоростната кутия е вариаторна, а задвижването е само към предните колела.

Още снимки - вижте в галерията:

Засега цената на хибридната Impeza не са съобщава, като от Subaru обещават да го направят при старта на продажбите, който е планиран за лятото на тази година.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Няма ли най-после да сложат нормална скоростна кутия а се мъчат с това CVT
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Бричка ( преди 4 години )
    "а задвижването е само към предните колела"Ей така избухват революциите. Как Субару само на предно?!? Надявам се авторът да коригира статията час по-скоро.