IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru представи прототип на спортно комби

Levorg STI Sport ще получи нов мотор с близо 300 коня

Subaru представи прототип на спортно комби

Ако познавате вътрешния японски пазар, вероятно знаете, че от години Subaru продава STI-версия на модела си Levorg. Автомобилът, оптимизиран от Subaru Tecnica International, получи ъпдейт през 2019 г., а сега марката показа следващата генерация на автомобила.

Единствената актуална информация, публикувана официално, засяга електронно командваните амортисьори на прототипа, които са премиера за фирмата. Освен това Levorg STI Sport ще бъде първото Subaru, което ще разполага със система Drive Mode Select, с която шофьорът ще избира различни режими за настройка на системата за двойно предаване, волана и двигателя.

Засега други детайли няма, но знаем, че нормалният Levorg използва Subaru Global Platform, която бе представена през 2017 г. с Impreza. Въпреки че не се съобщава каква ще бъде мощността, се очаква Levorg STI Sport да разполага с двулитров бензинов турбомотор с 296 к.с. и 400 нютонметра въртящ момент.

Подобно на серийния Levorg, който дебютира преди година и половина, всички стъкла на STI Sport са затъмнени. Вероятно фирмата още не е готова да ни покаже салона. Знае се, че новият автомобил ще притежава следващата генерация на системата EyeSight с по-добра стерео камера, предлагаща по-голям ъгъл. Системата работи с четири радара, монтирани в предната и задната брони за постигане на подобрена видимост на системата за избягване на удари.
Серийният Levorg ще се появи на пазара през втората половина на годината, а STI Sport ще го последва през 2021 г.

Снимки: Subaru

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #3
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 Я кажи кой точно последен модел те уби, че нещо не се сещам за лош модел от към дизайн последните 2 поколения на който модел да е? Точно обратното е. Субару вече не е онова, което преди беше. В момента всичките им модели са доста добре изпипани от към интериор и екстериор. Преди само това им куцаше.
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ***, то и от теб нищо не става, но не ти го казваме нали! А да кажеш за Субару, че нищо не става говори само за доста слаба автомобилна култура. Карай си нафтовата печка ТДИ нов внос и не се занимавай с марки за които ти миришат чорапите!
  • #1
    0 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нищо не става от тази фирма!