IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen T6.1 получи допълнителна мощност

Германската фирма Abt предлага редица подобрения по вана

Volkswagen T6.1 получи допълнителна мощност

Мечтата на куриерите и доставчиците на хранителни стоки се сбъдна. Работният им автомобил е снижен и е получил по-мощен двигател. За целта, разбира се, трябва да се отбият до тунинг-фирмата Abt, която представи подобрена версия на Volkswagen T6.1.

Увеличението на мощността е част от класическия репертоар на германците. Тук тя е вдигната от 199 к.с. и 450 нютонметра до 226 к.с. и 490 нютонметра. Но супер бусът трябва да има и подходящ външен вид. За целта най-голямата тунинг-фирма за автомобили на Volkswagen и Audi е разработила подходящ аеропакет. За материал е използван композитният PU-Rim, който се използва и в заводската версия.

Следните компоненти могат да бъдат поръчани в комплект или отделно – предна престилка, елементи за предната решетка, странични лайсни за късо и дълго междуосие, задна престилка с четири черни ауспухови тръби и заден спойлер. Аеропакетът се предлага не само за топ дизела, но и за по-слабите версии.

Abt VW T6.1

За средното ниво на мощност също се предлага подобрение благодарение на собствено разработения команден блок ABT Engine Control (AEC). Така от 150 к.с. и 340 нютонметра мощността нараства до 180 к.с. и 400 нютонметра.

За подчертаване на спортния вид се предлага регулируемо окачване. Снижаването му варира от 40 до 70 милиметра. Като алтернатива се предлагат и специални по-къси пружини без регулиране.

Разбира се, въпрос на чест са и специалните лети джанти, предлагани отделно от аеропакета. Клиентите на Abt могат да избират между моделите DR (19 цола) в черно и GR (20 цола) в матово черно или бляскаво черно.

Снимки: Abt Sportsline

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500