IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW 4-Series Coupe бе разкрито преди премиерата

Дизайнът на автомобила изглежда по-спортен от този на 3-Series

BMW 4-Series Coupe бе разкрито преди премиерата

Нови снимки на следващата генерация BMW 4-Series се появиха в интернет преди представянето на серийния модел. Те показват достатъчно от окончателната форма на автомобила, за да получим представа за това как ще изглежда.

Най-дискутираният въпрос сред феновете бе как ще изглежда решетката. Темата бе ожесточено дискутирана след дебюта на Concept 4. Най-накрая мистерията е разбулена, тъй като снимките показват решетката, която не е малка.

Отпред се вижда серийният модел, покрит с нещо като чаршаф, част от който е издърпан, разкривайки новата масивна решетка от 4-Series. Тя е почти толкова голяма като решетката в BMW Concept 4, с две огромни бъбречни решетки, сливащи се в средата, с което създават една гигантска решетка.

Вместо традиционните вертикални ребра, автомобилът има нещо като точков дизайн, подобно на актуалните модели M Performance. Това означава, че моделът от снимката вероятно е BMW M440i или M440d.

Също така предната престилка е част от пакета M Sport, който се използва стандартно от моделите M Performance. Изглежда и че новата 4 серия ще притежава различни фарове от 3-Series. Те са малко по-плоски и им липсва повдигнатата част отдолу, която има 3-Series.

BMW 4-Series

В задната част се вижда новия дизайн на стоповете на 4-Series, който е малко по-изваян от този на 3-Series. Светлините изглеждат красиво и трябва да придадат на колата динамичен вид.

Официалното разкриване на BMW 4-Series Coupe е насрочено за лятото, но технически близкият BMW i4 Concept ще бъде показан още на автосалона в Женева през март. И въпреки че той ще притежава различна предна решетка, тя ще ни даде ясни индикации за дизайна на автомобила.

Снимки: BMW Blog

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до дедо ( преди 4 години )
    Щом това му се види като чаршаф, интересно какви ли са му чаршафите дом!?
  • #11
    7 rate up comment 2 rate down comment
    опитвайки се ( преди 4 години )
    когато се опитваш твърде много да приличаш на ауди
  • #10
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ей не си взеха поука - отпред с тия гигантски ноздри прилича повече на прасе от колкото на нещо по-спортно .... по някога на инат се правят неща.
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Дедо ( преди 4 години )
    "... нещо като чаршаф..."Хахахахахаха! Преразказ по картинка! :D
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Мн си зл*е. Все едно питаш - защо да се произвеждат качествени продукти. Същото е.
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Йордан ( преди 4 години )
    До анонимния.Всъщност изчислено е, че средностатистическият купувач на чисто нова луксозна кола, си я сменя веднъж на 5 години. Сиреч счупена несчупена, той ще си я смени, за да се изфука с новата. Сега аз питам, защо им е на производителите на автомобили, да правят кола , която издържа 10 години, при положение, че купувача ще си я смени, сиреч да ускъпят производството с едно 50%. И там идва другият момент, тази старата кола ще я продаде..В България да речем и... И почва търговията с части
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Долното в случая е как немските полицити излизат пред хората, гледат ги в очите и ги лъжат как Германия е борец за опазване на околната среда. И същевременно произвеждат автомобили с 2 години базова гаранция за да може да почнат да се чупят след няколко години и да те мотивират да си сменяш по-често автомобила. Много еко, няма що. Гнусни лицемери. Еко не е автомобил който харчи 100 милилитра по-малко, а автомобил който държи по 20 години за да се пестят материали и енергия от производството.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    откога на измамата се казва бизнес стратегия и с такива статези като пламенчо света стана отвратително място за живеене нагли *** арогантни безпринципни безчовечни безкруполни с липса на елементарни норми на възпитание рарушаващи общественни фундаменти градени с хилядолетия
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    Някой май не е виждал чаршаф през живота си?!?!?:)))
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Всъщност ... ( преди 4 години )
    думата е по-спорен а не по-спортен.