IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Kamiq стана по-агресивен

Кросоувърът получи версия Scoutline, но си остана с предно задвижване

Skoda Kamiq стана по-агресивен

С думата Scoutline, чешката компания Skoda обозначава леко "офроуд" натъкмени версии на свои модели, така че те да не се бъркат с пълноценните модификации Scout модификации. До появата на Kamiq Scoutline тя практикуваше подобно изпълнение, като цяло, само за европейските Fabia и Rapid. Сега кросоувърът се присъедини към семейството и си остана с предно задвижване.

Тази версия се различава предимно с подобрения в екстериора, които са предназначени да направят най-малкия кросоувър на Skoda да изглежда една идея по-суров и агресивен. Това е постигнато благодарение на матовите черни колесни арки и предната сребърна защита на дъното. Повече сребърни акценти има сега върху задния дифузьор, както и върху кантовете на прозорците, релсите на покрива и праговете.

Skoda Kamiq Scoutline

Новата версия на чешки кросоувър от B-сегмента предлага в базовото си оборудване 17-инчови джанти, а като опция - 18-инчови с причудливо полирано покритие. Стандартно Kamiq Scoutline е оборудван със задни LED светлини и тонирани задни стъкла, седалки с "дишащ" плат ThermoFlux, кожа на волана и скоростния лост, както и метална облицовка на педалите. Официалният дебют на версията ще се състои на автомобилното изложение в Женева този март, а продажбите стартират през юни.

Снимки: Motor

0 от 500