IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинг-ателие поправи пропуск на BMW M

AC Schnitzer ще предложи бензинови и дизелови версии на комбито 3-Series

Тунинг-ателие поправи пропуск на BMW M

Компанията  AC Schnitzer има огромен опит в доработката на спортните модели на BMW. Нейният последен проект е създаването на "напомпана" версия на комбито 3-Series. Подобен автомобил - M3 Touring, така и не влиза в плановете на M-подразделението на баварски производител.

Засега тунинг-ателието е готово само с аеродинамичните промени по каросерията. Комбито на  AC Schnitzer е получило пълен комплект нови детайли - от преден сплитер до нови прагове. Като цяло намесата на дизайнерите е минимална, като те са предпочели да запазят екстериора на автомобила, добавяйки малко агресия.

BMW 3-Series AC Schnitzer

За "тройката" се предлагат няколко вида джанти с размери 19 или 20 ола, а също така и пълен комплект алуминиеви аксесоари за интериора. Те включват нови педали и превключватели на волана, а също така и фирмен ключодържател.

Автомобилът е получил спортно окачване, като пътният просвет е намален с 25 мм, а също така и алтернативна изпускателна система с 4 накрайника. Сега инженерите на ателието работят върху двигателите на 3-Series, като предвиждат модернизация на поне два от тях.


Още снимки - вижте в галерията.

Вече е готов вариантът с 3,0-литровия дизел, който развива 265 к.с. и 580 Нм, но след намесата на AC Schnitzer мощността на мотора е повишена до 315 к.с. и 660 Нм. В плановете на ателието влиза и доработка на мотора на версията M340i, който стандартно развива 387 к.с. Колко ще станат те след намесата на тунинг-спецовете, предстои да разберем.

Снимки: AC Schnitzer 

0 от 500