IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следвай ме... ако можеш

Lamborghini Huracán RWD e Follow-Me автомобил на летището в Болоня

Следвай ме... ако можеш

Сигурно сте виждали колите на летищата – карирани в черно и жълто сравнително бавни модели с лампи на покрива, чиято задача е да водят самолетите до паркинг-позицията им. В Болоня, домашното летище на Lamborghini, виждат нещата по различен начин.

Automobili Lamborghini удължи за шести път съвместната си работа с летище Джулиелмо Маркони. В края на януари 2020 г. там ще дойде нов специален автомобил Follow-Me – Huracán RWD.

Боята на новият служебен автомобил е създадена от домашното дизайнерско отделение. Върху базовата оранжева боя е положен познатия кариран ефект. Външността е завършена от боядисани в италианските национални цветове детайли във вратите, предните отвори за въздух и в задната част.

Lamborghini Huracán RWD е оборудван и с предупредителни светлини, радиостанция за комуникация с кулата и неизбежния надпис Follow-Me. Останалото е познато – 5,2-литров V10 с 580 к.с. и задно предаване. Не е ясно точно колко от мощността ще бъде използвана, тъй като при рулиране самолетите се движат бавно.

Снимки: Lamborghini

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Маркетолог ( преди 4 години )
    Те и Мазерати са от към Болоня, ама са явно по-стиснати
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    carpe_diem ( преди 4 години )
    Aбе виждал съм по летищата тези коли да бръмчат доста бързо - идеята сигурно е да не се задържат прекалено дълго по рульожките и пистите докато отиват да "вземат" самолета или като се връщат от такава операция... Така че няма да е излишна хич мощността...