IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеръми Кларксън: Грета уби шоуто

Водещият на The Grand Tour определи нашумялата екоактивистка като "идиотка"

Грета Тунберг е идиотка, отсече водещият на The Grand Tour Джеръми Кларксън в интервю за The Sun. "Всеки под 25 години, когото познавам, ни най-малко не се интересувма от автомобили. Грета уби автомобилното шоу", обясни Кларксън.


Джеръми Кларксън, Грета Тунберг


Водещият за втори път критикува 16-годишната екоактивистка. След речта й пред ООН той я посъветва да бъде "добро момиче и да млъкне". "Да търчиш наоколо и да повтаряш, че всички ще измрем - това няма да разреши никакви проблеми", подчертава сега Кларксън. Насажданата омраза към автомобила вече дава плодове, смята Джереми. "Младите ги научават в училище, още преди да могат да кажат "мама и тате", че колата е зло, и това си остава в главите им".


Кларксън, Хамънд, Мей, велосипеди

Необичайна гледка: Мей, Кларксън и Хамънд на собствен ход

В същото време той признава, че след снимките на бъдещия нов епизод във Виетнам и тримата с колегите му Хамънд и Мей приемат глобалното затопляне много по-сериозно. В епизода тримата опитват да прекосят пресъхналата река Меконг и използват велосипеди вместо автомобили. "За пръв път глобалното затопляне ни беше натикано във физиономиите - признава Кларксън. - Не сме идиоти, то определено е съществуващ проблем. Въпросът е какво да направим".

 

 

0 от 500
  • #1
    16 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Първото нещо, което можете да направите е да карате по-икономични коли. Второто е да дарите пари за залесяване. Третото е да ядете по-малко червено месо. Четвъртото е да си промените консуматорския модел на съществуване. И така нататък.