IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar продава комплект инструменти за 850 евро

Запазили са автентични си вид от 60-те години на миналия век

Jaguar продава комплект инструменти за 850 евро

Едва ли има почитател на автомобилите, който не знае какво представлява Jaguar E-Type. Един от най-легендарните автомобили в историята е и сред най-обичаните от колекционерите, а добре запазени екземпляри достигат астрономически цени на аукционите. В редките случаи, когато от някоя стара плевня „изплува“ добре забравен модел, от него липсват части, включително комплекта инструменти. Сред колекционерите пълният набор инструменти може да достигне цена от 5000 евро.

За тези случаи Jaguar Classic представи нов „Toolkit“. Колекционерите могат да го купят за 732 лири. Той е реконструиран по оригинални документи и отговаря на 100 процента на предлагания преди близо пет десетилетия комплект. Разбира се, той идва и в чанта от изкуствена кожа и брезент.

Jaguar

Пълният комплект се състои от 21 инструмента, служещи за обслужване и измерване на различни технически елементи на спортната икона. В него са включени дори инструмент за регулиране на клапаните, блокираща скоба за разпределителните валове и гресиращ пистолет.

Комплектът може да бъде закупен директно от онлайн-магазина на Jaguar Land Rover Classic.

Снимки: Jaguar

0 от 500