IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци направиха Jaguar E-Type на ремарке

Американският клиент държал и на дълга база за своя роудстър

Британци направиха Jaguar E-Type на ремарке

Английската компания Classic Motor Cars приключи с реставрацията на Jaguar E-Type от 1968 г. Специалистите са възстановили напълно класическата кола, внасяйки някои сериозни промени. В това число и влиза и специалното ремарке, създадено от задната част на друг автомобил от модела.
Британци направиха Jaguar E-Type на ремарке
От компанията признават, че това не е била класическа реставрация. Интересното е, че колата е с ляв волан, а междуосието й е увеличено със значителните 114 мм. Изпълнителният директор на CMC дръзко заявява, че това е “колата, която Jaguar Cars трябваше да направят.”
Британци направиха Jaguar E-Type на ремарке
Собственикът на машината е американец, обърнал се за помощ към CMC. Той държал на ремаркето, защото много обичал да пътува и държал това да се случва с емблематичния британски роудстър. Ремаркето е свързано с шасито на колата с помощта на теглич, който може лесно да бъде демонтиран, за да не нарушава естетическата стойност на задницата, когато ремаркето не е необходимо.

Снимки: CMC

Тагове: jaguar e-type
0 от 500