IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кросоувър за 15 000 лв? Не е невъзможно!

10 автомобила на старо, чията покупка си заслужава да се обмисли

И вие сте заразен от манията по кросоувърите, но не можете да си позволите нов автомобил. Бюджетът ви е около 7500-8000 евро (около 15 000 лв) и започвате да си търсите автомобил. 

Идеята да потърсите още пари  и да купите нова Dacia Duster, чиято начална цена е малко на 22 000 лв., отпада, тъй като за тези пари ще получите вариант само с предно предаване и с бедно оборудване. Можете да намерите версия с 4х4 на по-малко от 5 години, но сте решили, че румънският всъдеход не е вашата кола и искате нещо друго. Ето и 10 предложения, които може да обмислите.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 7 rate down comment
    fermera ( преди 4 години )
    След 8 години и 350к километра и моето Infiniti EX30 е вече в тази ценова зона.Дотук проблеми с с двигател и кутия няма и време да я лъсна и пусна в Мобилтел.Въпроса е какво да си взема като вече няма такива здрави коли?
  • #7
    3 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Джапонците колкото и да са здрави, всяко от описанията им в статията съдържа "евтин интериор, лошо обезшумяване". Това са асфалтови коли, направени да излизат офроуд инцидентно. Така че всички японци по определение са безсмислени, защото не предлагат достатъчно комфорт в условията, за които са предназначени. Изцяло объркана концепция за също толкова объркани хора.
  • #6
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Япончетата са скъпи, защото са изключително надеждни и безпроблемни. Специално Хондите и Тойотите са много търсени и запазени екземпляри на малко год.и км.не се намират за този бюджет. От изброените в статията заслужават внимание Форестъра и Витарата. Много добри машини са безпроблемни,здрави и наистина проходими, а не просто паркетници само за асфалт. Витарата с 2.0 мотора е най-оптималното. Не е никак слаб мотора и купето изобщо не е тежко,а напротив може би най-лекото от изброените.
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    теслЪ ( преди 4 години )
    6-ти , вземи отвори аутоскаут24.де или мобиле.де и виж сам дали надхвърлят тоя бюджет . На 10 години и между 7-8 хиляди евро има , но друг е въпросът, че са по на 200 и повече хиляди км повечето от тях.
  • #4
    5 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #2 и #5 защото хонда и тойота са скъпи *** и не са в този бюджет... за кофи като тях трябва да се оръсите още, което ще направите защото толкова ви е капацитета да виждате реалността..
  • #3
    20 rate up comment 4 rate down comment
    До #2 ( преди 4 години )
    В посочения бюджет, Mazda CX-7 , Toyota RAV-4 или Honda CRV са единствените от които бих избирал.
  • #2
    16 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Ако заменят БМВ-то с Хонда CRV и ФВ-на с Тойота RAV 4, мога да се съглася с класацията (ако влизат в зададеният бюджет естествено ...;)))
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Бул Гер ( преди 4 години )
    Сложили ми някво китайче . Не виждам CRV *** шматки