IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тайните "поздрави" в автомобилите, за които техните собственици не знаят

Сред тях има акула и паяк, който явно е любим на дизайнерите на две марки

В случая не става дума за опции или системи, предлагани от определени модели, а за рисунки, скрити на необичайни места в тях. Те представляват нещо като поздрав от дизайнерите или инженерите към новия собственик на автомобила, като той дори може и да не разбере никога за тях.

Opel - Бяла акула от Австралия

символи

При 5- и 6-годишите Opel Corsa, Zafira Tourer и Adam, а също така и при актуалния Opel Crossland X са се заселили бели акули, нарисувани от дизайнера на марката Нил Льоб. Той е от Австралия, а именно морският хищник е един от националните символи на тази страна.

Chevrolet - Скрито USB

символи

Собствениците на някои модели на Chevrolet (основно от моделите Orlando и Malibu) ще бъдат приятно изненадани, тъй като при тях посланието от производителя е практично. Има скрита ниша с USB, която се намира точно над вградения касетофон.

Jeep Renegade - карта на пустинята Мохаве и паяк

символи

В нишата на централната консола на кросоувъра Jeep Renegade може да бъде открита топографическа карта на пустинята Мохаве, която се намира в щата Юта. А под капачката на резервоара на този модел има изобразен паяк.

Volvo - паяк в салона

символи

Дизайнерите на шведския производител Volvo също си падат по това насекомо. При второто поколение на всъдехода XC90 паякът е "скрит" в една от нишите за дребни предмети в салона на автомобила. Защо са го направили, засега не е ясно.

Снимки: Производителите

 

0 от 500
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Лисицо, ( преди 4 години )
    грозденцето е киселко, а?
  • #1
    23 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това са тайните поздрави, а явните поздрави на ВАГ-групата са среден пръст за всеки купил си техен ке-н-еф! Може техният поздрав да не е гравиран някъде по колата, но по джоба, след поредният ремонт, собствениците го разбират. Все пак се-ксу-ал-но трябва да са доста задоволени, защото здраво са изкл-атени...