IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 причини, поради които не трябва да си купувате Tesla

Сред тях са дори някои технологии, които не се предлагат от други производители

Вече близо десетилетие електромобилите на Tesla са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела (засега). Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.


Снимки: Motor Junkie

0 от 500
  • #37
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Никола ( преди 4 години )
    Ха ха ха ха
  • #36
    15 rate up comment 8 rate down comment
    Никата ( преди 4 години )
    - Българина мре да е техничар с най-новата техника без халбер познания, работя в технологичния бранш и виждам.. искат искат искат - в главата 0 и после "Ох тук нещо ми влезе" - Юруш на колите на ток ся - после ша мислим за меню на БГ, за батерии, тоци, кое как.. изобщо.. *** то няма как от нация, която още си зарежда телефоните по 12ч и не си помни паролата на фб - толкоз :)
  • #35
    14 rate up comment 19 rate down comment
    Никата ( преди 4 години )
    Кефи ме как, хора, видяли тесла на картинка само я защитават, сеедно фирмата е на баща им... :Д - тва е като "Аз съм мудерин, никогиш нимойти *** върнити на селу!" Изкараха една количка на батерийки и давай "Тесла Бог" - В същото време на телефоните ви батериите (коит' са същите) гледате как са спътъхват от нищото, и са чудити как да ги смените и пак тесла та тесла :Д И не, статията не е тенденциозна, щото другите електрички не струват колко къща на 5 ката.. Българина мре да техничар,без познания
  • #34
    17 rate up comment 7 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    доста простотия синтезирана в една статия....
  • #33
    12 rate up comment 4 rate down comment
    ( преди 4 години )
    Твърде слаба статия, след като я прочете човек, му остава само горчивият вкус от скалъпеното писание...
  • #32
    29 rate up comment 6 rate down comment
    Haha ( преди 4 години )
    Уникална статия.Със сигурност няма друга, по-глупава от тази...
  • #31
    12 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    и мен ме радва как Тунбергите тука са готови да си скъсат ризите само да докажат че тесла е върха, нищо че не могат да си я купят и с ипотечен кредит.
  • #30
    22 rate up comment 1 rate down comment
    PL ( преди 4 години )
    Със заплати по 700-800 лв, гледам как всички умуват Тесла ли да си купят или чук.......
  • #29
    21 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не знам кои са Motor Junkie и не смятам да си губя времето да проверявам. Тези изтъкнати причини, обаче, в голямата си част са: невалидни, повтарящи се, общи за целия бранш електромобили или общи за цялата автомобилна индустрия. Нямам намерение да губя време и да се връщам да правя статистика, но след един евентуален внимателен подбор биха останали не повече от 5 от тази селекция. Които, като бройка, биха били валидни за всяка една марка и всеки един модел. Статията на Motor Junkie е пълен шит!
  • #28
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Чук ( преди 4 години )
    Много балъци тук ве Грети Тундбергови...еколози рииш ли...интересното е кой повече балъци лови айфона и теслатабез дръжка...ей туй е въпросът))))