IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 причини, поради които не трябва да си купувате Tesla

Сред тях са дори някои технологии, които не се предлагат от други производители

Вече близо десетилетие електромобилите на Tesla са сред най-обсъжданите теми от любителите на автомобили по целия свят. Това е единствената компания, която се концентрира единствено върху електрическите автомобили, като произвеждаща четири модела (засега). Tesla Roadster, Model S, Model X и последният Model 3 завладяха въображението на потребителите, но и предизвикват доста спорове.

Хората говорят за проектирането и производството на колите на Tesla, както и за техния маркетинг. Компанията вече се сблъсква с основните правила на индустрията, след като се опита да въведе нов подход към продажбите и ремонтите. Това обаче все още впечатлява малцина, докато повечето хора продължават да са скептично настроени към електрическите и самоуправляващи се автомобили.

Явно е, че пазарът се нуждае от време, за да се нагоди към тях. И докато повече медии се насочват към предимствата на колите на Tesla, изданието Motor Junkie посочи 20 причини, поради които електромобилите на марката трябва да бъдат избягвани. Всъщност, това е всичко, което трябва да знаете, като обмисляте покупката на Tesla Roadster, Model S, Model X или Model 3.


Снимки: Motor Junkie

0 от 500
  • #47
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Дидо ( преди 10 месеца )
    Хубави са си колите и не се заблуждавайте по цените на частите тук, в България, защото ги продават с над 500% надценка от нормалната цена!То и затова от Тесла не откриват и сервиз в България, защото монтьорчетата искат само да лапат и петорни цени на труда, за разлика от Австрия например!
  • #46
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Теслата ( преди 4 години )
    Не ми хвалете тия ***! Едно нещо което струва 10000$, ми го продават за 60000$. Ами мерси,няма нужда. Плюс това пробега на теслата е смешно малък-а чакането за нов заряд е прекалено дълго!!
  • #45
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Нино ( преди 4 години )
    А какво да си купим,някоя немска електричка с която да ни залъгват през година с 10-20кс повече и леко по модерен интериор?
  • #44
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Ивайло Иванов ( преди 4 години )
    За всички които никога не са карали електрическа кола ще кажа че:След като веднъж опитате после карането на автомобили с класически двг ще ви се стори все едно се връщате към парната машина!!!
  • #43
    36 rate up comment 21 rate down comment
    Костадин ( преди 4 години )
    Напъните на някои хора да спрат електричките ще доведе до посиране. Истината е в електромобилите.
  • #42
    10 rate up comment 19 rate down comment
    Тесла ( преди 4 години )
    Я да се разкарате , 2019та и още 50 години ще ви трябват . Бай Ганьовщината да вземете да си закупите електрически коли защото още ще патувате като патките в 2019та.100 години пътища не можахте да построите как моли Тесла да карате АААБОРИГЕНИ !!!
  • #41
    37 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Идиотска и поръчкова статия. Поставка за чаши, голям въртящ момент и износване на гумите, няма резервна гума, странни спирачки. Само това ли успяхте да изсмучете? Това е бъдещето, свиквайте.
  • #40
    9 rate up comment 5 rate down comment
    1 проблем ( преди 4 години )
    Единственият проблем на Тесла е, че и е много висока производствената цена, поради ред причини. Ако той се реши, повечето други проблеми няма да са факт- щеше да и е ниска цената, всеки да я кара, да се изгради бързо нужната инфраструктура(подбудена от търсенето),заводи, дилъри, сервизни центрове, зарядни станции. Дори сигурно и кобалт е въпрос на време да почне да се добива по по-лесен и икономичен начин, ако стане мейнстрийм и нефтените компании си пренасочат ресурсите.
  • #39
    29 rate up comment 11 rate down comment
    edin ( преди 4 години )
    Доста слаба статия, карам хибридна кола, доста общо има с тези електрички и съм много доволен, свикнах на нея за има няма 10 минути, инче статията е по-поръчка на петролната индустрия, някой журналист гушнал добра пачка с пари.
  • #38
    17 rate up comment 35 rate down comment
    ценител ( преди 4 години )
    телата е доста грозна кола.Както отвън така и вътре.Тъй,че колкото и проблеми да има най-големия е грозотията.Да не говорим за скуката при каране