IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Airstream Caravel е миниатюрна хотелска стая на колела

Легендарният екстериор и модерният интериор правят Caravel една от най-модерните компактни каравани

Airstream Caravel е миниатюрна хотелска стая на колела

Airstream, един от пионерите на луксозни къмпинг ремаркета, представи новата серия от лекия си модел Caravel. Той притежава легендарната алуминиева конструкция, заоблен покрив и прозорци като по-големите модели на фирмата. Гамата се състои от модели с дължина 4,90, 5,80, 6,10 и 6,70 метра – всеки с уникално разпределение и място за четирима. Широчината на всички модели е около 2,50 метра.

Най-малкият модел може да бъде теглен и от SUV със среден размер, вместо от по-голям пикап, което го прави годен за употреба в почти всякакви условия. Това подсказва, че серията скоро ще бъде достъпна и в Европа.

Топмоделът Caravel 22 предлага място за седене в средата, широка баня в задната част. Вътре има четири места за спане и отделна тоалетна. Към серийното оборудване се числят големият хладилник, тентата, печка с фурна и три котлона, висок клас аудио система и вентилация с многобройни отвори.

В Европа караваната вероятно ще тежи около 2080 килограма и ще има общо допустимо тегло от 2500 килограма. Капацитетът на резервоара за свежа вода е 100 литра, както и на този за мръсната. Очаква се Caravel 22 да струва над 93 хиляди евро. Цената се формира от стойността в САЩ плюс транспорт, мита и преоборудване по европейските стандарти.

Снимки: Airstream

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Караваната като цяло я слагаш някъде и там си седи. Тоест, може да наемеш нещо сериозно, за да я откараш до някъде и забравяш. Макар че имаш ли 93к в евро за тази каравана, вероятно не караш Астра. На мен лично вътрешният дизайн много ми допада, за разлика от повечето рoмcки изпълнения, на които съм се нагледал.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До 1, според мен по-добре един кемпер, от колкото тази каравана.
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Теглото от над 2 т. е доста сериозно и ти трябва голям СУВ или пикап. Със среден ще му скапеш окачване, СК, съединители и всичко по ходовата част за отрицателно време. Отделно ще ти трябва категория Б+Е. Малко несериозна реклама сте направили за караваната. В хАмерика карат големи камиони и теглото, което теглят не е голям проблем, но в Европа каравана над 1200-1500 кг. е вече нещо сериозно.