IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Точно за сезона - плаваща каравана

Sealander струва 17 000 евро

Точно за сезона - плаваща каравана

В разгара на лятото брегът на морето се изпълва с каравани. Един новаторски мобилен дом обаче стига дори отвъд сушата. Името му е Sealander и представлява плаваща каравана.
Точно за сезона - плаваща каравана
Sealander може да бъде използван както като пълноценна каравана, така и като лодка. Размерите му са компактни, като може да приюти до 6 души на борда си. Интериорът предлага висока модулност и лесно може да бъде трансформиран в просторна спална, трапезария с голяма маса и пълноценна всекидневна.

Караваната се предлага само след поръчка, като може да бъде персонализирана според желанията на клиента и снабдена с всичко необходимо за ваканцията - печка, барбекю, хладилник, аудиосистема, телевизор и дори тоалетна с баня. В базовата версия са интегрирани два 10-литрови резервоара - един с чиста вода и един за употребената.
Точно за сезона - плаваща каравана
Дизайнерите са използвали широко остъкление за максимален обзор във всички посоки. Налична са малка палуба и телескопична стълба, които улесняват достъпа на обитателите до водата.

Плаващата каравана използва извънбордови двигател с 5 к.с., като управлението й по вода не изисква предварителна подготовка или специално свидетелство. Sealander е изработен от едно цяло парче фибростъкло, което е подсилено с неръждаема стомана. Караваната може да плава само в спокойно води.

Sealander е конструиран и произведен в Германия. Цената му е 17 000 евро. Сумата не е ниска, но все пак получавате каравана и лодка в едно.



Още по темата:
Каравана с гледка ала 5-ия етаж
Те ще ви закарат на края на света. И ще ви върнат обратно

Caravisio - каравана от бъдещето

Багажник и лодка в едно

 

Тагове: sealander
0 от 500