IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германски премиум за 10 000 евро - за и против!

Какво казват собствениците на 10-годишни Mercedes, BMW и Audi

Автомобилите от премиум-марките с течение на времето поевтиняват по-бавно от масовите модели. Въпреки това, търсенето им на пазара на коли втора употреба е сериозно. За около 10 000 евро (ориентировъчна сума) се продават популярни германски модели, които се радват на сериозен интерес. 

Изданито Auto Mail проучи имено обявите за продажба на три модела, влизащи в тази сума - Mercedes-Benz C-Class, BMW 3-Series и Audi A4. Те са на възраст около 10 години със съответния за това време пробег. А под обявите има мнение на хора, които казват своето мнение за тези модели, като изтъкват техните предимства и недостатъци.


C-класа, Серия 3 и А4 - плюсовете и минусите (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #21
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Циганин с бмв ( преди 3 години )
    Така като чета коментарите ми стават ясно няколко неща: 1. Една част от коментиращите въобще не са имали такъв автомобил, но за сметка на това раздават финансови съвети наляво и надясно. 2. Друга част винаги гледат с пренебрежение и злоба човек, който е "направил грешката" да се сдобие с Ауди, БМВ, Мерцедес или друг "премиум" автомобил. 3. Никой не си дава сметка, че по-високия клас коли често са в пъти по-безопасни при евентуална катастрофа. 4.
  • #20
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За 10г 140 х.к. може евентуално ако са бензинови мотори. Дизелите им въртят за 3г средно тия километри
  • #19
    1 rate up comment 1 rate down comment
    nikola tochev ( преди 3 години )
    Нищо конкретно за моторите коя от трите се отличава от другите относно здравината на мотора си?
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    DBS ( преди 4 години )
    Тази медия редактор няма ли ..... Ако има - от утре да ходи на работа
  • #17
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Lirinser ( преди 4 години )
    Петър Захариев, информирай се поне за основните неща, преди да пишеш! Единственото, което разбрах от тази статия е колко си некомпетентен.
  • #16
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Тъпо ( преди 4 години )
    Абе пичове чистачката в обедната почивка ли преведе и списа таа глупост? БМВ 3 с предно предаване
  • #15
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Боби ( преди 4 години )
    БМВ-та с предно предаване (
  • #14
    25 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Те, като нови трудно могат да влязат в категорията премиум това немско качество, като на китайски миксер, а на 10 г. са вече в полуразпад и чакат бай *** да ги вземе, за да стане спонсор на сервизите и да се кефи, че кара немско. Мисли си, че с тях ще си избие комплексите и ще покаже на другите какво си е взел, за да ги е яд. Умните хора няма да му завидят, а само ще му се смеят на акъла.
  • #13
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Achtung ( преди 4 години )
    Ами зависи от много неща при сега действащата нормативна и данъчна система в България, избора на 10 годишна кола е логичен. Сега карам Е91 330xD автомат, за същите пари можех да си взема гола Дачия Логан с 1 литров 3 цилиндров мотор 73 коня...... честно казано предпочита по-скъпата подръжка. Верижката на ДВГ е скъпичка за смяната, но това е положението, другите разгоди също са малко нагоре от масовите марки, но нищо фрапиращо.
  • #12
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    До #14: влаковете в Германия са скъпо удоволствие. Ако не уцелиш промоцията, на на по-дълго разстояние само едно пътуване за двама в двете посоки може да чукне 800?. Със сигурност доплащането на застраховката за повече километри струва по-малко.