IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова италианска марка стъпва на пазара у нас

Моделите на DR Automobiles ще дебютират на "Автосалон София 2019"

Нова италианска марка стъпва на пазара у нас

Новата за българския пазар марка DR ще дебютира у нас по време на предстоящия "Автосалон София 2019", който ще се проведе от 12 до 20 октомври в столицата. Компанията е италианска, а в България неин вносител ще е "Автомотор корпорация" (представител на марката Citroen).

Компанията DR Automobiles (преди това се е казвала и DR Company) е основана от бизнесмена Масимо ди Рисио, като започва да произвежда автомобили през 2006 г. Първият неин модел е DR5, който е базиран на китайския Chery. Постепенно марката се разраства и вече разполага с дилърска и сервизна мрежа в Италия, която е изградена благодарение на бившия бивш aдминиcтрaтoр в Jаguаr Itаliа и бивш кoнcултaнт във Fеrrаri - Енрико Романо.

DR Automobiles

В България новата марка ще продава кросоувъри. Това са DR3 (2018 г.), DR4 (2017 г.), DR5 Еvо (2016 г.) и DR6 (2017 г). Моделът DR3 имa и изцялo eлeктричecкa мoдификaция, кoятo вce oщe e кoнцeпция, нo щe бъдe прeдcтaвeнa нa caлoнa в Coфия.

Самият автосалон в София се очаква да бъде най-големият в историята, като в него ще участват всички вносителите. Общо 75 фирми, свързани с автомобилната индустрия, ще покажат своята продукция в "Интер Експо Център", като посетителите ще имат възможност за тест-драйв на 150 автомобила. Отново един от тях ще си тръгне от автосалона с чисто нов автомобил, като изборът е между 12 модела.

0 от 500