IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Chevrolet губи битка с бариера

Не е ясно, какво точно се опита да направи този шофьор? (ВИДЕО)

Вижте как Chevrolet губи битка с бариера

Излизането от подземен паркинг не би трябвало да е особено трудно, но това видео показва, че автоматичната бариера може да се окаже непреодолимо препятствие за някои шофьори.

Трагикомичният инцидент се е разиграл в Симферопол (столицата на Крим) и стана обществено достояние благодарение на записа на охранителна камера. Към бариерата на изхода на един от търговските центрове се приближава Chevrolet Lanos. Всичко върви нормално - шофьорът поставя билета в устройството, бариерата се вдига и колата продължава наред.

И тук всичко изведнъж се обърква. Възможно е двигателят на автомобила да е угаснал или водачът да е решил да се върне на паркинга, защото е забравил нещо. Седанът потегля на и чупи свалената вече бариера. Шофьорът се опитва да се измъкне, но бариерата не го пуска, тъй като влиза през отворения прозорец и разбива задно стъкло.

Водачът дори не спира да огледа щетите, а решава да се измъкне по най-бързия начин, като изтръгва цялата бариера и я отнася със себе си. Той така и не съобразява, че номерът на автомобила се вижда на камерата и лесно ще може да бъде открит.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500