IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ревнивец зари с пясък луксозната кола на гаджето си

Младежът е заплашен с 5 години затвор заради действията си

Ревнивец зари с пясък луксозната кола на гаджето си

Тази история се развива в градчето Крествю, окръг Окалуза (щата Флорида), където 20-годишен младеж буквално зари с пясък луксозен Cadillac CTS, каран от приятелката му. А причината е една от най-разпространените в подобни случаи - ревност, съобщава местната шерифска служба.

Хънтър Милс имал подозрения, че приятелката му изневерява и я поканил да се разберат. За място на срещата била определена пясъчната кариера, където мъжът работил като багерист. Девойката пристигнала с Cadillac CTS от 2010 г., който не е бил неин. А на въпроса "Чий е автомобилът", момичето отговорило: "На когото трябва е".

Това явно вбесило Милс, който се качил на багера си и без да се колебае буквално зарил с мокър пясък луксозното возило. Един от прозорците на автомобила е бил отворен и салонът бързо се напълнил с кал и друга мръсотия.

Веднага след като излязло от първоначалния шок, момичето се обадило в полицията. Пристигналият на мястото на инцидента патрул арестувал Хънтър, а малко след това на младежа били повдигнати и официални обвинения за извършване на криминално престъпление. Щетите по колата са изчислени на 1500 долара, което означава, че виновникът е заплашен с до 5 години затвор и глоба до 5000 долара.

Снимки: Twitter

0 от 500