IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец шофира, докато играе Pokemon Go... на 8 смартфона

Най-куриозното е, че полицаите дори не са успели да го глобят

Американец шофира, докато играе Pokemon Go... на 8 смартфона

Дори и привикналите към всякакви абсурди пътни полицаи понякога се изумяват от шофьорските приумици. Такъв е случаят с двама магистрални патрули от американския щат Вашингтон, които отбили странно движеща се кола, за да установят, че водачът й играе нашумялата преди време Pokemon Go... на осем смартфона едновременно.

За собствено улеснение той дори си изработил импровизирана поставка от пенопласт, която да побира всичките апарати. Както отбелязва изданието DT, човекът явно е положил доста труд, но най-голямото му постижение е, че изобщо още играе Pokemon Go, благополучно забравена от всички след разразилата се преди две години масова мания.

Най-интересното е, че шофьорът е минал метър, защото полицаите не са го видели на практика да играе и съответно нямали основание да го глобят. Те само го помолили да премести паното с телефоните на задната седалка, а той се съгласил.

Наблюдателни хора в Twitter коментират, че нахалникът всъщност е спечелил от цялата история, защото край пътя успял да намери един от доста редките покемони - Rayquaza.

 

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Станислав ( преди 4 години )
    Той няма как да намери Rayquaza в дивото. Тясе намира само на рейдове и чак като ги биеш не се учудвам че я е хванал с 8 телефона.