IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разсеян шофьор изля 32 тона джин на магистрала

"Не мога да дойда на работа, защото ближа пътното платно" е вече съвсем легитимно извинение

Разсеял се за момент шофьор на ТИР предизвика един от най-тъжните пътни инциденти в историята, като се вряза отзад в цистерна с първокласен джин и 32 000 литра от благородната течност се изляха на магистралата. Зпололуката стана на пътя М6 в северозападна Англия.


катастрофа джин


Познавайки несъвършенствата на човешката природа, местната полиция бързо отклони движението по обходни маршрути, за да не се изкушават водачите. Очевидец описа ефекта от катастрофата като "една от най-силните миризми, които съм усещал".

катастрофа джин

Един шегаджия дори прати през Туитър съобщение до началниците си: "Съжалявам, не мога да дойда на работа днес, защото ближа централната лента на М6 край Чешър. Ще се върна в понеделник". Местни хора пък изразиха съжалението си, че предизвикалият катастрофата ТИР не бил натоварен с тоник, както би се случило в една идеална вселена.


катастрофа джин


0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Зограф-Ратник ( преди 4 години )
    Дарина, когато се качиш да караш камион с общо тегло ( ако знаеш изобщо що е то общо тегло) 40 тона, тогава ще разбереш колко са прости шофьорите на камиони. Прости изказвания като твоето, може да направи само човек чиито КИ е под 45, т е.колкото на ***. Ти имаш ли си на идея че всичко което купуваш от магазина, минава през камионите на тези хора които обиждаш. Ти си от тези които не могат и не ценят труда на околните!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бармана ( преди 4 години )
    До 1 Лимона не е типичен за джина. По принцип се пие без него, но някъде слагат и аз не зная защо. Текилата се пие с лимон. А джин с тоник е просто класика. Много добра комбинация. В жегите е доста освежаващо питие. В тази комбинация много можеш да изпиеш без да те боли глава. Обаче омесиш ли с нещо друго е сташно. Особено с бира. Бързо те хваща и много боли глава после.
  • #2
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Дарин ( преди 4 години )
    Най простите хора са тираджиите, инциденти с тях са ежедневие!
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    полицията препоръчва всеки да си носи собствен лимон