IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как изглежда Tesla Model S с пробег от 926 000 км

Собственикът на автомобила е немец, купил го е през 2013 г. (ВИДЕО)

Как изглежда Tesla Model S с пробег от 926 000 км

Това лято западни блогъри успяха да открият Tesla Model S с рекордния пробег от 900 000 км. Цялата информация обаче се ограничаваше само с този факт - не бяха известни подробности, с изключение на това, че батерията е била сменена веднъж. Минаха няколко месеца и вече знаем много повече за рекордната електрическа кола.

Влогърите от YouTube канала teslaservice.kiev намериха автомобила и разговаряха с нейния собственик. Оказа се, че колата принадлежи на германец на име Хансйорг Геминген, който живее в Щутгарт.

Той купува своята Tesla Model S чисто нова през 2013 г. Хансйорг обича да пътува много, ама много, поради което основният фактор при избора му на автомобила бил това, че моделите на американската компания се предлагат с гаранция от 8 години без ограничение на пробега.

В момента автомобилът на германеца вече е изминал 926 000 км. А в какво състояние е въпросната Tesla Model S ще ви разкаже и покаже видеото.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    да не забравяме как се манипулират софтуерно километражи и одометри
  • #6
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да с ДВГ нямаше да се чудим толкова на пробега,но с тази електрика и това зареждане по 8-10,че и повече часове и с този ограничен пробег,направо мирише на крик във въздуха и връткай колелата и постоянно включена в контакта като ЕКГ,така сигурно се минават тези километри. За да мине по над 400 км на ден му трябва икономична скорост до 80 км/ч,защото иначе батерията дава фира много преди тази отметка.
  • #5
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Може ( преди 4 години )
    МОже да я е качил на стенд и само да е въртял километри на място и да зарежда ток. И след това ето ти 900,000 пробег и реклама.
  • #4
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не сте ли чували че Тесла има станции за зареждане над 100КВТ и за този модел е безплатно макар че скоро го отмениха за новите собственици и пак го върнаха в момента в Европа са 470 станции от които 71 са в Германия
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тази кола в движение ли е зареждана? Както казва колегата долу, 13к км на месец е по мин.400 на ден. Това сам човек, абсурд. Да, тираджиите ще каже някой, ама там системата е малко по различна.
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    1 милион километра не са нищо за една добре направена електрическа кола. Ел. Мотора и предавателната кутия без предавки и съединител не е като ДВГ да се скапе след 200-300 хил. км. Ел. мотора ако е направен качествено спокойно може да издържи 5-10 милиона километра. Това на практика е най здравата част в цялата кола.След време като се подобрят и батериите ще стане напълно безсмислено да се кара друго освен електрическа кола. След 5 години дори малките електрички ще имат по 1000км пробег.
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тоя май е слизал от колата само да хапне и да преспи... това прави по 13 000км на месец или по 155 000км годишно... луда работа.