IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Land Cruiser или Land Rover - кой е по-добър?

Два култови всъдехода се изправят един срещу друг извън пътя (ВИДЕО)

Land Cruiser или Land Rover - кой е по-добър?

Твърди си, че извън пътя има само два типа терен - единият е за Toyota Land Cruiser, а другият е за Land Rover. Двете машини отдавна се конкурират, като едновременно с това признават достойнствата на съперника.

Това е и причината, поради която екипът на The Fast Lane Truck реши да изправи легендарните всъдеходи един срещу друг. В случая, това са Land Rover Discovery 2 и Toyota Land Cruiser 200. Машините напуснаха асфалтираните пътища, за да покажат която е по-добра именно в офроуда.
  
  

  
   
Изводът от изпитанието е еднозначен - и двата всъдехода са много добри, когато трябва да се преодоляват изпитания. Те се справят отлично с камъни, кал и коловози. Единият обаче е добър не само извън пътя, но и на асфалт.

Снимка и видео: The Fast Lane Truck

0 от 500
  • #6
    38 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Популярен лаф от офроуд форума: "Накрая всеки си взима Тойота".
  • #5
    27 rate up comment 6 rate down comment
    пфф ( преди 4 години )
    Имахме 2 броя дискавъри служебни.Честно да ви кажа голема мъка.Тва нещо се троши секи ден.Не случайно казват, че собствениците на Роувър никога не си казват добър ден като се видят, защото вече са си казали добро утро сутринта като са се видяли в сервиза.
  • #4
    16 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Каква е тази смешка да сравняват 50 годишен модел на ЛР с последно поколение на ЛК и после да имат наглостта да говорят за пътно поведение?
  • #3
    38 rate up comment 7 rate down comment
    Русия ( преди 4 години )
    Публична тайна е,че Ланд Круйзъра на Тойота е изобщо най-добрата кола в света в комплексен вид.
  • #2
    39 rate up comment 7 rate down comment
    Лопатар ( преди 4 години )
    Като австралийската погорорка: Ако искаш да отидеш в пустинята, избираш Ланд Ровър. Ако искаш да отидеш и да се върнеш - Ланд Крусър.
  • #1
    25 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Land Cruiser естествено е 1. Извън пътя са наравно, но на пътя, интериор, лукс, екстви, сглобка, надежност при японеца са класи над другото МПС. Във видеото показват интериорите на двата. Land Rover е в полуразпаднало се състояние, а пластмасата е просто все едно дошла от Китай, което е много вероятно да е така. Land Cruiser става да си го караш и по асфалт и навсякъде, докато Land Rover на асфалт е мъка.