IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновената Toyota Land Cruiser 200 излиза в няколко варианта

Следващото поколение на всъдехода ще се появи през 2021 г.

Обновената Toyota Land Cruiser 200 излиза в няколко варианта

Нови снимки на обновената Toyota Land Cruiser 200 се появиха в интернет, като те са направени на път към Катар и други арабски държави. Все още не е ясно, когато всъдеходът ще се появи в Европа, но е известно, че новото поколение на модела ще излезе на пазара през 2021 г.

Фейслифтът на Toyota Land Cruiser 200 ще се предлага в няколко различни версии, като една от тях - тази за арабските държави, ще се отличава по минималното количество хром по каросерията, черната решетка на радиатора и нестандартните брони.

Toyota Land Crusiser

Известно е още, че обновеният модел ще се предлага и на пазара в Щатите, където сегашната версия се представя доста слабо. За 2018 г. в страната са продадени едва 3235 бройки от модела. За сравнение, само в Катар през миналата година от Land Cruiser 200 са реализирани близо 10 000 единици. Подобно е положението и в съседните държави.

Toyota Land Crusiser

Все пак, в Toyota нямат намерение да се отказват от продажбата на всъдехода в САЩ, като новото поколение ще се предлага от дилърите на марката. Знае се, че той ще поучи нов индекс - 300 вместо сегашния 200, а също така ще остане и без най-големия си двигател - 5,7-литровия V8. Неговото място ще заеме по-икономичен мотор с 6 цилиндъра.

Снимки: KurdistanAutomotive

0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 5 rate down comment
    ss ( преди 4 години )
    *** шлепа... И кое му е красивото, че не разбрах!?
  • #7
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това е автомобил за мъже! Ще те откара до всяка точка безпроблемно независимо от метрологичните условия. Най-здравата и корава машина, която се ползва по цял свят на места,където други автомобили не биха могли да минат и не биха издържали.
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    RD ( преди 4 години )
    Това вероятно е с камуфлаж. Окончателният вариант ще е по-красив.
  • #5
    4 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Нищо мъжкарско няма в този камион, ако това ти е мечтата те съжалявам.
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Красавец,истински мъжкарски СУВ.
  • #3
    6 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    И след целия този патос с ирония идва новината, че тази буца от стомана не се търси (3100 бр/ 2018 год в САЩ) и най-вероятно ще бъде спряна.https://automedia.investor.bg/a/2-***/39264-toyota-se-otkazva-ot-land-cruiser
  • #2
    32 rate up comment 6 rate down comment
    Супер е. ( преди 4 години )
    Круйзера е една от най добрите коли правени някога! Изключително здрава, надеждна, и проходима при всякакви условия! Идеална джипка за работа, за пътуване на дълги разстояния, за прекосяване на цели континенти и пустини. А и подръжката и косумативите са сравнително достъпни, части за тези модели има и се намират абсолютно навсякъде. Без значение дали се намираш в центъра на някой мегаполис или в някоя пустиня в дължава от третия свят - Круйзера е нормер едно!
  • #1
    11 rate up comment 33 rate down comment
    Кимоното ( преди 4 години )
    Няма спор че това е много грозен автомобил но далеч по безспорно е че Японската простотия е безгранична