IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiat превърна Panda в моден артикул

Версията Trussardi предлага изобилие от кожа и специални цветове

Fiat превърна Panda в моден артикул

Поредното доказателство, че автомобилите и модата често вървят ръка за ръка идва от Fiat. Италианската марка представи версията Panda Trussardi, която е най-луксозната за модела, като предлага изобилие от кожа и специални цветове.

В основата на автомобила е топ-версията на Panda - така нареченият крос-хеч, който се предлага със система за задвижване на четирите колела Модификацията by Trussardi ще бъде достъпна и с два двигателя, достъпни за мотора - 1,2-литрови бензинов, които развиват 69 или 85 к.с.

Fiat Panda by Trussardi

Основната разлика от стандартната Panda са гамата ексклузивни цветове. Хечбект за първи път се предлага с матов оттенък, като клиентите могат да избират между шоколадовия Caffè Italiano Brown, белия Gelato White, черния Cinema Black и сивия Colosseo Grey (препратките към кафено, сладоледа, киното и Колизуема се виждат ясно).

Fiat Panda by Trussardi

Освен специални цветова, за Panda Trussardi се предлага цяла гама черни акценти по каросерията, като някои от тях имитират защита на отсека на двигателя. Не се е минало и без съответните надписи, докато джантите са 15-цолови.

В интериора се залага най-вече на кафявото, като то е използвано както в предния панел, така и в седалките. За част от тях е използвана и естествена кожа. Почти на всички детайли е поставено името на модната съща. Цената на Fiat Panda Trussardi засега не се съобщава.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Fiat

0 от 500